Her blir det knallvær i helgen

Sol, sol, sol. Få oversikt.

Publisert
Sist oppdatert

Bor du på Østlandet, er det bare å glede seg til helgen. Her blir det full sommer!

I Oslo er det meldt sol helt til tirsdag, og temperaturer på opp i 25 grader. Mandag blir det regn, men så blir det knallvær igjen, med en topp på 28 grader neste lørdag, altså 7. juni.

Samme strålende vær blir det i Vestfold, selv om temperaturene blir noe lavere, med en topp på 21 grader. I Østfold blir været like bra, og her kommer temperaturene opp i 24 grader på lørdag.

Innlandet på Østlandet kan også glede seg til en super helg. På Lillehammer er det meldt opptil 26 grader, denne toppen nås søndag, og finværet skal holde seg helt til torsdag i neste uke.

Bra i sør

På Sørlandet blir det også bra vær, men temperaturene bikker ikke over 20 grader. Finværet skal imidlertid holde seg helt til neste lørdag, skal vi tro langtidsvarselet. Folk i Stavanger bør holde av lørdagen til uteaktiviteter. Da er det nemlig meldt 25 grader og strålende sol. Det fine været holder seg langt ut i neste uke, med temperaturer på 18-20 grader.

Samme prognoser gjelder for Vestlandet, for i Bergen blir det fint vær i morgen, knallvær og 25 grader på lørdag, før regnet kommer søndag, og holder seg over den vakre vestlandsbyen hele neste uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer