Her blir det knallvær i helgen

Sol, sol, sol. Få oversikt.

Publisert
Sist oppdatert

Bor du på Østlandet, er det bare å glede seg til helgen. Her blir det full sommer!

I Oslo er det meldt sol helt til tirsdag, og temperaturer på opp i 25 grader. Mandag blir det regn, men så blir det knallvær igjen, med en topp på 28 grader neste lørdag, altså 7. juni.

Samme strålende vær blir det i Vestfold, selv om temperaturene blir noe lavere, med en topp på 21 grader. I Østfold blir været like bra, og her kommer temperaturene opp i 24 grader på lørdag.

Innlandet på Østlandet kan også glede seg til en super helg. På Lillehammer er det meldt opptil 26 grader, denne toppen nås søndag, og finværet skal holde seg helt til torsdag i neste uke.

Bra i sør

Husk solfaktor, solen er sterk så tidlig på sommeren. Foto: Colourbox
Husk solfaktor, solen er sterk så tidlig på sommeren. Foto: Colourbox Vis mer


På Sørlandet blir det også bra vær, men temperaturene bikker ikke over 20 grader. Finværet skal imidlertid holde seg helt til neste lørdag, skal vi tro langtidsvarselet. Folk i Stavanger bør holde av lørdagen til uteaktiviteter. Da er det nemlig meldt 25 grader og strålende sol. Det fine været holder seg langt ut i neste uke, med temperaturer på 18-20 grader.

Samme prognoser gjelder for Vestlandet, for i Bergen blir det fint vær i morgen, knallvær og 25 grader på lørdag, før regnet kommer søndag, og holder seg over den vakre vestlandsbyen hele neste uke.

Hvordan blir været resten av sommeren? Sjekk saken Her blir det mest sol i sommer

Finest på lørdag

Trønderne bør også utnytte fredag og lørdag. Da blir det nemlig fint vær og rundt 20 grader. Søndag blir like varm, men da kommer det regn, og dette været fortsetter ut i neste uke.

Finvær neste uke

Lenger nord kommer ikke finværet før tidlig i neste uke. I helgen vil det regne i Bodø, men mandag blir det skyfritt, og slik holder det seg frem til fredag, skal vi tro meteorologene. Men temperaturene blir ikke så høye, bare 9-11 grader.

Tromsøværinger er ikke like heldige. Riktignok blir det fint på fredag, men bare ti grader, mens på lørdag vil temperaturen stige til 20, men solen vil ikke titte frem. Søndag blir det væromslag, med regn og temperaturer på 6-9 grader utover neste uke.

Værmeldingen er hentet fra yr.no.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer