Her blir det kø i sommer

Sjekk de verste strekningene i Norge og Europa.

Publisert
Sist oppdatert

Vil du slippe å bruke tid på kø når du en varm sommerdag skal på hytta eller på bilferie til Europa? Eller er du opptatt av miljøet og vil spare det for unødvendig forbruk av bensin?

Da må du få med deg hvilke veier du skal holde deg unna i sommer.

Mest trafikk til sørlandet

Nå som sommerferien har begynt, har veiene allerede begynt å fylle seg opp. Særlig på strekningene mellom Oslo og Kristiansand blir det trangt mellom bilene på sommerstid, melder nrk.no.

Allerede ved Drammensbrua begynner køfaren. Videre sier førstebetjent Ståle Jakobsen i Utrykningspolitiet til nrk.no at hele strekningen fra Tønsberg til Larvik er en flaskehals for de mange sommerbilistene.

I Sandefjord er det også fare for kødannelse ved Natvallkrysset, og videre sørover er det fare for kø gjennom Larvik og området rundt Bamble kirke.

Nrk.no melder også om mye trafikk og køfare i nordgående kjøreretning på disse veiene.

Også stor køfare i Østfold

Ferden mot øst kan også bli saktegående. Til tross for bygging av ny E6 har ikke veien kapasitet til alle bilistene som forventes i området i julimåned. Bilistene må derfor regne med lange køer gjennom Sarpsborg i sommer, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer