Her blir det regn 17. mai

Publisert
Sist oppdatert

Nei og nei og nei. For de fleste nordmenn blir det ikke mye til vær på nasjonaldagen, dessverre. Bare på Sørvest- og Vestlandet blir det riktig strålende vær - men spesielt varmt blir det ikke.

Østlandet:

I Oslo er det dessverre meldt regn og skarve 7 grader på lørdag. Folk kan forvente seg 10 mm nedbør i løpet av dette døgnet. Det samme kan folk i Lillehammer. I Fredrikstad blir det bedre, med 14 grader og skiftende vær, men også her vil det regne litt. Tønsberg kan vente seg det samme, men får ikke mer enn rundt 12 grader.

Sørlandet:

Kristiansand og Arendal slipper unna med 15 grader og overskyet vær på 17. mai. Ganske bra bunadvær, det. Samme vær, om enn noen grader mer eller mindre, kan resten av sørlandsfolket også vente seg.

Sørvestlandet og Vestlandet:

Over hele fjøla blir det faktisk strålende vær på nasjonaldagen - både Bergen, Stavanger og Haugesund kan vente seg sol og 11-12 grader. Det er ikke så varmt, men med en varm bunad er dette perfekt.

Midt-Norge og Nord-Norge:

Regn og åtte grader er vel heller ikke så mye å glede seg til for trønderne. Litt lenger nord ser det imidlertid lysere ut - i Bodø ventes det sol og regnbyger, og 6 grader. Lenger nord, i Harstad, blir det ingen regndråper, men skiftende skydekke og 6 grader. Tromsø kan vente seg det samme været, men et par grader mindre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer