Buss for tog

Her blir det stans i påska

Togreisende må regne med forsinkelser og innstillinger.

BUSS FOR TOG: Skal du reise med enten t-bane eller tog i påska, må du regne med forsinkelser og innstillinger. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
BUSS FOR TOG: Skal du reise med enten t-bane eller tog i påska, må du regne med forsinkelser og innstillinger. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens flere stikker til påskefjellet neste uke, er det mange som foretrekker bypåske. Har du planer om å ferdes i Oslo-området i påska, eller har tenkt å reise med tog sørfra til Oslo Lufthavn, bør du beregne litt ekstra tid.

Det skyldes at Bane Nor skal gjennomføre arbeid på flere strekninger i påskeuka. Reisende på Østfoldbanen, Vestfoldbanen, Bergensbanen og Sørlandsbanen (Sørtoget), samt Flytoget berøres av arbeidene som gjennomføres.

Oppgradering av sporene, bygging av nye stasjoner og dobbeltspor, og ikke minst forbedring av signalsystemene er noen av de viktigste oppgavene Bane Nor gjør når passasjerene må bruke buss for tog, forklarer Victor Hansen, direktør for Kunde- og trafikkinformasjon i Bane Nor, i en pressemelding.

Buss for tog i påska

– For Østfold er det stengt helligdagene, togene kjører som normalt 2. påskedag. Vestover stenger det nå til helgen og det vil være en endring i hvor det er stengt fra skjærtorsdag. Det påvirker løsningene for alternativ transport. Togene kjører som normalt fra morgenen på 2. påskedag, opplyser Gina Scholz, kommunikasjonssjef i Vy, i en e-post til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.