Parkering på Gardermoen

Her blir parkeringen kort- og kontantløs

Nå innføres automatisk skiltgjenkjenning på alle parkeringsområdene på Oslo Lufthavn.

AUTOMATISK SKILTGJENKJENNING: 1. mars innføres det automatisk skiltgjenkjenning ved alle Oneparks parkeringsområder på Oslo Lufthavn. Foto: Oslo Lufthavn
AUTOMATISK SKILTGJENKJENNING: 1. mars innføres det automatisk skiltgjenkjenning ved alle Oneparks parkeringsområder på Oslo Lufthavn. Foto: Oslo Lufthavn Vis mer
Publisert

Sommeren 2017 ble det innført automatisk skiltgjenkjenning og betaling for all stans og opphold over 7 minutter i Kiss & Fly-sonen på Oslo Lufthavn (altså på- og avstigningssonen utenfor avgangshallen på Oslo Lufthavn Gardermoen).

Nå innføres det automatisk skiltgjenkjenning på alle parkeringsområdene på Oslo Lufthavn.

Dette innføres fra 1. mars.

Du kan «slippe å betale»

Det er Onepark som drifter all parkering på Oslo Lufthavn for øyeblikket. Parkeringsdriften legges ut på anbud hvert 5. år - og nå er det Onepark, fra 2017 til 2022.

Når parkeringsselskapet nå innfører automatisk skiltgjenkjenning på alle parkeringsplassene, skjer det med de samme tekniske betalingsløsningene du kan benytte på andre parkeringsområder som dette selskapet driver.

Bilens registreringsskilt registreres ved innkjøring - og du slipper altså å trekke lapp (eller å glemme den). Har du registrert deg hos selskapet, kan du også «slippe å betale» - eller du slipper i alle fall aktivt å utføre en betaling på flyplassen.

- Det blir med denne løsningen enda enklere å parkere på Oslo Lufthavn, da det nye systemet automatisk registrerer alle biler som kjører inn og ut på parkeringsplassene. Vi har prøvd ut løsningen på et område foran terminalen i en periode allerede, samt ved 33 andre Avinor-lufthavner, sier kommersiell direktør på Oslo Lufthavn, Per Rune Lunderby, i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer