Her bor du billig i London

Åtte billige hotell med klasse i storbyen.

Høsten er den beste tiden å dra på storbyferie til London. Hotell trenger ikke koste all verden heller. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Colourbox.com
Høsten er den beste tiden å dra på storbyferie til London. Hotell trenger ikke koste all verden heller. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tenkt deg på storbyferie til London?

Høsten er den beste tiden å besøke storbyen på, og siden pundet fremdeles er så svakt, er det ekstra fristende å reise til shoppingmekkaet.

Det kan være vanskelig å finne et rimelig, sentralt og fint hotell i London uten å bruke hele reisebudsjettet på overnatting. Her er en liste av åtte elegante hotellperler der overnattingen ikke koster mer enn 1.000 kroner natten:

The Main House

The Main House ligger i et viktoriansk hus midt i trendy Notting Hill. Her er det bare fire rom å velge mellom, men er du heldig å få booket deg et, kan du se frem til å sove i store, myke senger, og spise økologisk frokost på balkongen. Hvert rom har blitt innredet med nydelige antikke møbler.

Pris pr person: Fra 50 pund (cirka 500 kroner)På nett: themainhouse.co.ukAdresse: 6 Colville Road, Notting Hill

Twenty Neveren Square Hotel

Dette er et lite hotell som tilbyr luksus til lavpris. Det ligger midt i smørøyet i Kensington, med Earl’s Court som nærmeste undergrunnstasjon. Hotellet har 20 soverom med forskjellig innredning og en søt kafé hvor gjester kan spise frokost, som er inkludert i prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer