Her bor du billig i London

Åtte billige hotell med klasse i storbyen.

Høsten er den beste tiden å dra på storbyferie til London. Hotell trenger ikke koste all verden heller. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Colourbox.com
Høsten er den beste tiden å dra på storbyferie til London. Hotell trenger ikke koste all verden heller. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tenkt deg på storbyferie til London?

Høsten er den beste tiden å besøke storbyen på, og siden pundet fremdeles er så svakt, er det ekstra fristende å reise til shoppingmekkaet.

Det kan være vanskelig å finne et rimelig, sentralt og fint hotell i London uten å bruke hele reisebudsjettet på overnatting. Her er en liste av åtte elegante hotellperler der overnattingen ikke koster mer enn 1.000 kroner natten:

The Main House

The Main House ligger i et viktoriansk hus midt i trendy Notting Hill. Her er det bare fire rom å velge mellom, men er du heldig å få booket deg et, kan du se frem til å sove i store, myke senger, og spise økologisk frokost på balkongen. Hvert rom har blitt innredet med nydelige antikke møbler.

Pris pr person: Fra 50 pund (cirka 500 kroner)
På nett: themainhouse.co.uk
Adresse: 6 Colville Road, Notting Hill

Foto: Twenty Neveren Square Hotel
Foto: Twenty Neveren Square Hotel Vis mer


Twenty Neveren Square Hotel

Dette er et lite hotell som tilbyr luksus til lavpris. Det ligger midt i smørøyet i Kensington, med Earl’s Court som nærmeste undergrunnstasjon. Hotellet har 20 soverom med forskjellig innredning og en søt kafé hvor gjester kan spise frokost, som er inkludert i prisen.

Pris per dobbeltrom: fra 90 pund (cirka 900 kroner)
På nett: twentynevernsquare.co.uk
Adresse: 20 Nevern Square, Earl’s Court

Her finner du Londons beste herberger

Hotel 55

Dette hotellet ligger ikke i sentrum, men i Ealing, vest for London. Fordelen her er at du får nydelige rom til en billig penge, pluss at det ligger rett ved Piccadilly line (undergrunnen) som tar deg rett inn til West End på kort tid. Hotel 55 har en imponerende innredning og hyggelig bar med fargerik kunst på veggene.

Pris dobbeltrom: Fra 85 pund (cirka 850 kroner)
På nett: hotel55-london.com
Adresse: 55 Hanger Lane, Ealing

Foto: Hoxton Hotel
Foto: Hoxton Hotel Vis mer


Hoxton Hotel

Boutiquehotellet, som ble kåret til Beste Londonhotell av Sunday Times Travel Magazine i 2008, ligger i trendy Shoreditch i Øst-London og kan tilby 205 stilige og moderne rom. Hotellet har komfortable senger og fine bad, i tillegg til en populær bar og restaurant som heter Hoxton Grille. Hotellet kjører salgskampanjer titt og ofte. Følger du med på nettsiden deres når de billige rommene legges ut for salg, kan du kapre et rom til ett pund (ti kroner). Les mer om hotellet her.

Pris dobbeltrom: Fra 59 pund (cirka 600 kroner)
På nett: hoxtonhotels.com
Adresse: 81 Great Eastern Street, Shoreditch

La Reserve

Enkelt, men elegant hotell med 43 lyselilla soverom, restaurant og bar. Her er det beliggenheten som gjelder; hotellet ligger nemlig midt mellom Fulham og Chelsea (rett ved Stamford Bridge fotballstadion) og er perfekt for de som skal på fotballkamp eller shoppe på Kings Road, som er et fredeligere og mer sofistikert alternativ til Oxford Street.

Pris dobbeltrom: 85 pund (cirka 850 kroner)
På nett: la-reservehotel.co.uk
Adresse: 422-428 Fulham Road

Church Street Hotel

Beliggenheten er kanskje ikke den beste, men Church Street Hotel i Sør-London er et fargesprakende hotell med bra service og morsom, meksikanskinspirert innreding. Soverommene har flatskjerm-tv og DVD spillere, mens den økologiske frokosten skal være en ”gastronomisk opplevelse”.

Pris dobbeltrom: Fra 90 pund (cirka 900 kroner)
På nett: churchstreethotel.com
Adresse: 29-33 Camberwell Church Street

Pavilion Hotel

Fargesprakende, med et hav av forskjellige stiler (art deco, viktoriansk, rokokko, skotskrutete), er hva du kan forvente når du ankommer The Pavilion. Hotellet har blitt brukt til utallige musikkvideoer og fotoseanser med supermodeller, og skal vi tro nettsiden til hotellet, er celebre gjester som Leonardo di Caprio, Jarvis Cocker og Naomi Campbell ofte å se her. Hotellet har 30 tematiske soverom med navn som ”Honky Tonk Afro” og ”Casablanca Nights”.

Pris dobbeltrom: 100 pund (cirka 1.000 kroner)
På nett: pavilionhoteluk.com
Adresse: 34-36 Sussex Gardens, Hyde Park

Foto: Yotel
Foto: Yotel Vis mer


Yotel

Denne nye kjeden har to hoteller i London; ett ved Heathrow og ett ved Gatwick. Kanskje ikke den ideelle å plassen bo hele londonoppholdet ditt, men lander du sent eller skal fly tidlig tilbake, er det en super løsning. Rommene er bitte små, men plassen er fullt utnyttet med luksussenger med lys i skiftende farger, regndusj, flatskjerm-tv og WiFi. Les mer om hotellet her

Pris per dobbeltrom: 60 pund (cirka 600 kroner)
På nett: yotel.com
Adresse: Yotel London Heathrow Airport, Terminal 4 og Yotel Gatwick South Terminal

Se også: London - fem billige hotell

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer