Her bor du billig og bra

Boblebad og takterrasse til budsjettpris i London? Her er Londons beste hosteller.

Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet hostelworld.com, som er en hostell-bestillingstjeneste for ryggsekkturister, har latt sine kunder stemme over hva de mener er Storbritannias beste hosteller. Resultatet er en ti-på-topp-liste med hosteller, i byer som London, Newcastle, Oxford, Manchester, Liverpool og Bath.

På topp, som vinner av hele kåringen, er London-hostellet Meininger City Hostel. Vi gir deg de beste London-hostellene på listen, om du ønsker informasjon om hostellene i de andre byene, kan du sjekke hostelworld.com

Nettstedet tilbyr også gratis podcasts, byguider, reisenettverk mm.

Londons beste hosteller:

Meininger City Hostel and Hotel

På topp i kåringen, altså det beste i hele Storbritannia. 4-stjerners hostell og hotell i South Kensington, nær naturhistorisk museum og Hyde Park. Fikk bronsepris av VisitLondon i 2007, i klassen for beste hostell.

Passer for alle, inkludert familier og forretningsfolk. Her er TV på rommene, rom med private bad og takterrasse med utsikt over London.

Meininger er en kjede med slike hosteller/hoteller, og er også etablert i Berlin, Wien, München, Köln, Hamburg og Frankfurt. Londonhostellet har 47 rom over seks etasjer; både enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og større og mindre sovesaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer