Her bor du billigst i sommer

Se hvor hotellovernattingen er billigst - og hvor du blir flådd.

Granada i Spania er Europas billigste storby for hotellovernattinger i sommer. Her koster en natt i standard dobbeltrom i juni, i gjennomsnitt 671 norske kroner. Foto: Arkiv
Granada i Spania er Europas billigste storby for hotellovernattinger i sommer. Her koster en natt i standard dobbeltrom i juni, i gjennomsnitt 671 norske kroner. Foto: Arkiv Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiseportalen Trivago rangerer 50 av Europas storbyer etter hotellpris. Vi gir deg de 16 billigste storbyene for sommerens hotellferie - og de seks dyreste byene.

Listen nedenfor viser gjennomsnittspriser for et standard dobbeltrom i juni. Listen er basert på gjennomsnittspriser på hoteller i de 50 mest populære europeiske byene. Som du kan se, har alle de billigste byene gjennomsnittspriser på under 100 euro per natt.

Den dyreste hotellbyen har imidlertid nesten tre ganger så høye priser.

Ta en spansk en

Den aller billigste hotellbyen for overnatting i juni, er Granada i Spania. Her koster et standard dobbeltrom i gjennomsnitt 75 euro - eller 671 norske kroner.

Den store Spania-guiden

Nest billigste storby for hotellovernatting i Europa i sommer er Krakow - med en gjennomsnittlig døgnpris på 724 kroner. Tredjeby på billigtoppen er tyske Hannover, med en gjennomsnittspris på 751 kroner.

Styr unna tigerstaden

En natt på hotell i den dyreste europeiske byen i Trivagos prisindeks, koster nesten tre ganger så mye som en natt i Granada. Geneve har Europas høyeste gjennomsnittspris i juni: Her koster et standard dobbeltrom i juni 216 euro - eller 1932 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.