Her bor du billigst

Du bor fire netter for prisen av én, om du velger billigste fremfor dyreste by.

Riga er billigste hotellby, ifølge den ferskeste rapporten fra Hotels.com. Her kan du bo fire netter for prisen av det du må betale for én natt i verdens dyreste hotelby, Moskva.
Riga er billigste hotellby, ifølge den ferskeste rapporten fra Hotels.com. Her kan du bo fire netter for prisen av det du må betale for én natt i verdens dyreste hotelby, Moskva. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye penger å spare på å velge storby etter hotellpriser. Velger du Riga fremfor Moskva, kan du altså bo fire netter for prisen av én, og fremdeles ha penger til gode. Ifølge Hotels.coms siste hotellprisindeks, koster en natt i Riga i gjennomsnitt 50 pund - eller 470 norske kroner. Skal du overnatte på hotell i Moskva, må du imidlertid ut med hele 207 pund - eller 1.944 norske kroner.

Storbyguide til Riga

Men selvsagt, vil du besøke Tretjakovgalleriet eller se en forestilling ved Bolsjojteateret, hjelper det lite at overnattingen i Riga er mye rimeligere.

Hotelltips i Riga

Du kan se listen med de billigste og de dyreste hotellbyene lenger ned i artikkelen.

Reykjavik mye billigere

Det har skjedd mye med hotellprisene det siste året. Ifølge hotellprisindeksen til Hotels.com, er det gjennomsnittlig 12 prosent billigere å overnatte på hotell nå (fjerde kvartal 2008), sammenliknet med samme periode året før.

Byen med det største prisfallet, er Reykjavik - der betaler du nå 23 prosent mindre for en natt på hotell, enn du gjorde for et år siden. Men også Oslo har hatt et betydelig prisfall, og hevder seg på en fjerdeplass på listen over byene med det største prisfallet. Du kan se listen med de ti byene med størst prisfall i boksen til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer