Her bør du spise i London

Se de rimeligste og beste restaurantene i storbyen.

Unngå turistfellene når du skal spise ute i London. Dra på restauranter du har blitt anbefalt! Det trenger ikke å koste deg så mye mer. lllustrasjonsfoto: Colourbox
Unngå turistfellene når du skal spise ute i London. Dra på restauranter du har blitt anbefalt! Det trenger ikke å koste deg så mye mer. lllustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang vært på Londontur og kommet tilbake skuffet over maten? Ikke nå lenger! London er en topp destinasjon for gastronomer. Her gjelder det bare å vite hvor du skal dra og være villig til å punge ut litt ekstra for en fantastisk matopplevelse.

Ikke alltid la deg friste

Og vi snakker ikke om mange hundre kroner, altså. Du må bare ikke la deg friste av tilbud på slitte puber og typiske turistrestauranter hvor du kan få to burgere til fem pund ... Det er slike steder som gir britisk mat et dårlig rykte. Her gjelder det å dra på restauranter du har blitt anbefalt, og det trenger ikke koste mye for et fantastisk måltid.

Mer om mat: I disse byene er maten best

Restaurantene vi anbefaler i denne artikkelen, har alle en cirkapris per person. Dette inkluderer en forrett, en hovedrett, en halv flaske husets vin, kaffe og tips. Vi du spise enda billigere, kan du bare bestille en hovedrett (som ofte er mettende nok) og spørre om å få tap water, vann fra springen.

Vi har tatt for oss tre områder som anbefales å besøke hvis du er på utkikk etter en bra plass å spise: Soho, som er fullt av små butikker og kule barer; hippe Øst-London og Bloomsbury og Fitzrovia, som er området nord for Oxford Street – perfekt for de som vil spise en god middag rett etter hektisk shopping. Husk å booke bord i forveien!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer