Her er årets reisereportasjer

Sett deg tilbake og bli med på reise med DinSide!

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av 2008 har DinSide Reise tatt dere lesere med på eventyr rundt omkring på kloden.

Du ble vel med oss til nomadene i Sahara? Eller på naturfotografkurs til Svalbard? Var du med da vi opplevde havskilpaddeklekking i Malaysia?

Ikke? Nei, det er ikke så rart at du ikke har fått med deg alle reisereportasjene vi i reiseredaksjonen publiserer i løpet av et år. Tilsammen legger vi faktisk ut rundt 20 reisesaker hver uke, fra notiser til nyhetssaker, tester og reisereportasjer. Da sier det seg selv at bare de ivrigste leserne får med seg alle godbitene.

Derfor tenkte vi i denne artikkelen å hente frem noen av reisereportasjene vi mener du burde lese. De som tar deg med til et spennende reisemål vi mener det er verdt å besøke, og de som forteller en historie.

Virkelig gode reisereportasjer er nemlig ikke bare oppramsing av fakta, ispedd klisjeer som "den pittoreske fiskelandsbyen er full av gode restauranter", eller "solnedgangen over Masai Mara regnes for å være en av de vakreste i verden". De skal fortelle deg hvordan det er å være der, hva det lukter, hva folk lever av osv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer