Her er årets villeste reisesaker

Hotellrom med likkister, museum med peniser og maratonløp blant løver og elefanter. Her årets mest ekstraordinære reisefortellinger.

Illustrasjon: Per Ervland
Illustrasjon: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år har vi blant annet vært på utkikk etter de rareste museene vi kunne finne. Reiseredaksjonen fant fram 13 museer som kunne skilte med alt fra peniser til gressklippere. Her er museene for deg som trodde kunst var kjedelig:

Adrenalinkick

Er du en av dem som liker å gjøre noe annet enn å døse på stranda når du er på ferie? Hva en tur i Krugerparken i Sør-Afrika? Der kan du spille golf med løver og flodhester som tilskuere. I den samme parken kan du også melde deg på verdens kanskje heftigste maratonløp, hvor du bokstavelig talt må løpe for livet. Her er noen reiseideer for deg som har lyst til å finne på noe sprøtt:

Merkelige hoteller

Kunne du tenke deg å sove i en likkiste? Eller hva med en vinternatt i en iglo? Vi har funnet noen hoteller rundt omkring i verden som tilbyr noe mer en bare en standard dobbeltseng.

Reisenyheter

Det var mye reisenytt som skjedde i verden i år, med de nye bagasjereglene som et av de mest omdiskuterte temaene. Her er noen spesielle reisenyheter vi har skrevet om i 2006:

Lørdags-takeoff

I høst startet reiseredaksjonen humorserien "Lørdags-takeoff". Len deg godt tilbake, og kos deg med litt uhøytidlig reiseunderholdning:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer