Her er århundrets salg

Shopping-bonanza i London.

De fleste store butikkjedene i London har satt igang drastiske priskutt for å lokke flere kunder før jul. Illustrasjonsfoto: Colourbox
De fleste store butikkjedene i London har satt igang drastiske priskutt for å lokke flere kunder før jul. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Planlegger du tur til London for å gjøre unna juleshoppingen? Da kan du gjøre et kjempekupp!

Sammenlignet med salgstall fra november i fjor, har julehandelen i Storbritannia gått ned 2,6 prosent. Dette har skapt bekymring blant butikkjedene, som nå setter i gang drastiske priskutt.

Her bor du billig i London

Denne uken har flere av Storbritannias største butikkjeder kuttet prisene med 50 prosent i et desperat forsøk på å lokke kunder til seg.

Konkurskjede

De villeste tilstandene finner sted på den historiske supermarkedkjeden Woolworths, som nylig gikk konkurs. Kjeden startet konkurssalget sitt i går, torsdag, og lokker kunder med det de kaller ”århundrets salg”, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Alle varene på Woolworths har blitt satt ned til halv pris og kjedene har hatt lange køer lenge før åpningstid. Her kan kunder gjøre kupp på alt fra TV’er, dataspill og Nintendo, til kjøkkenutstyr, leker og bøker.

Varehussalg

Det populære varehuset House of Fraser er en av de mange kjedene som vil sette ned prisene kraftig før jul. Her kan kunder få både klær, møbler og andre merkevarer til hus og hjem til halv pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer