Her er de billigste pakketurene

Du kan spare inntil 37 prosent på å velge billigste charterselskap.

Tyrkia er billigst, men du kan spare ytterligere 23 prosent om du holder tungen rett i munnen når du velger reiseselskap. Foto: Colourbox
Tyrkia er billigst, men du kan spare ytterligere 23 prosent om du holder tungen rett i munnen når du velger reiseselskap. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenker du deg på solferie i fellesferien, begynner det å bli på høy tid å bestille.

Ifølge charterselskapene er det mange som bestiller neste års sommerferie straks de returnerer fra dette årets sommerferie. Så er det mange som bestiller ferie i løpet av juleferien. Og er du blant dem som ennå ikke har bestilt, og som skal feriere i fellesferien eller skoleferien, bør du begynne å sette fart på tankevirksomheten.

Vi tester restplass til Syden

Når vi nå har sjekket prisene til populære sydensteder som Mallorca, Kreta og Tyrkia, ser vi at det kan være utsolgt på noen steder og noen dager, og at valgmulighetene i forhold til hoteller og romvalg begynner å skrenke seg inn. Men det er fremdeles muligheter.

Spar inntil 37 prosent på familieferien

Vi har sjekket hva det koster å reise på charterferie i skoleferien for en familie på fire bestående av to voksne og to barn (fem og åtte år). Våre preferanser har vært en toroms leilighet med plass til alle fire, med avreise rundt 24./25. juli, og med to ukers varighet. Vi har sjekket priser i Tyrkia, på Kreta og Mallorca, og ønskestedene var Side i Tyrkia, Agia Marina på Kreta og Cala d'Or på Mallorca. Der det ikke har vært mulig å oppfylle ønske om sted eller romvalg, har vi valg det billigste og nærmeste neste alternativet. Vi har i første rekke ønsket oss leilighetshoteller med tre stjerner, vinger eller andre kvalitetsbenevninger de ulike selskapene bruker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer