Her er de billigste reisene nå

Sydenfarerne må tåle et prishopp denne uken, men det er ikke verre enn at de råeste prisene ligger rundt 1.500 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke så vi priser for flyreiser til Syden under tusenlappen. Denne uken må vi doble til 1.500 kroner. Men det er fortsatt billig i forhold til hva du finner i ordinære prislister.

 • De beste Syden-tilbudene denne uken
 • Ålesund er billigste by ut, deretter følger Oslo og så kommer Trondheim/Bergen/Sandefjord. Stavangerfolket har kastet seg over flyene denne uken, og ikke etterlatt noen gode tilbud til sine tregere medborgere. Fra nord er også utvalget tynt og i dyreste laget til å kunne betegnes som kupp.

  Hold deg oppdatert

  Prisene vi viser i tilbudslisten er bare noe av utvalget. Forholdene endrer seg fort, så følg med på vår oppdaterte restplassoversikt, eller bestill varsling på SMS tilpasset dine ønsker.

  Jubeljubileum og annet

  Neste fredag kan du sikre deg innenlands flybilletter fra Widerøe til rekordlave 70 kroner tur-retur. For å få til dette må du imidlertid stille deg i kø på en av de 35 flyplassene Widerøe flyr på, og være en av de som karer til deg en av de 70 billigbillettene som legges ut på hver av disse flyplassene.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer