Her er de superbillige sydenreisene!

Kanariøyene fra 695 kroner? Er du kjapp på labben, kan du sikre deg de billigste reisene.

Publisert
Sist oppdatert

Tromsøværingene kan fly til sol og varme på Lanzarote, for den nette sum av 695 kroner tur-retur. Østlendingene slipper unna med 795 for restplassflybilletten til Tenerife, mens bergenserne må ut med 3.295 kroner for en restplassbillett til Kanariøyene.

Har du bikinien klar? Se bildene av sesongens bikinimote.

Vi har innhentet priser på restplassreiser fra charterselskapene, med avreise i løpet av de første par ukene. Husk at restplassreiser er ferskvare og at her gjelder først-til-mølla-prinsippet. Det er begrenset antall plasser til de laveste prisene. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet.

Slik blir billigreisen din!

 • Restplasser er ferskvare, og tilbudene og prisene endres stadig. Følg med på restplasslistene, og vær klar til å slå til når tilbudet du leter etter, dukker opp.
 • Du kan følge restplasstilbudene på charterselskapenes egne restplasslister på nett, eller på samlende restplasslister på nett, som Orbville eller Solfaktor. Her finner du DinSides restplasstjeneste.
 • Sjekk restplassprisene på nett, prisene som står i avisen er allerede utdaterte før de når postkassen din.
 • Restplassene svinger gjennom året. Det er typisk superbillig i mai og siste halvdel av august. I skolenes ferier ligger også restplassprisene høyt. Les artikkelen Når er det billigst å reise?
 • Restplassprisene gjenspeiler tilbud og etterspørsel, det er altså billigst på de tidene av året hvor færre mennesker reiser - altså utenom de store feriene. Det er aller billigst på de tidene av året med overlapp mellom sommerkatalog og vinterkatalog på høsten, og mellom vinterkatalog og sommerkatalog på våren - fordi det da er et større utvalg av reiser for en liten periode.
 • Reis på kort varsel! Restplassprisene blir billigere og billigere jo nærmere avreise vi kommer, det er altså best sjanse til å gjøre et superbillig kjøp om du kan snu deg rundt og reise i løpet av en dag eller to.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer