Her er de superbillige sydenreisene!

Kanariøyene fra 695 kroner? Er du kjapp på labben, kan du sikre deg de billigste reisene.

Publisert
Sist oppdatert

Tromsøværingene kan fly til sol og varme på Lanzarote, for den nette sum av 695 kroner tur-retur. Østlendingene slipper unna med 795 for restplassflybilletten til Tenerife, mens bergenserne må ut med 3.295 kroner for en restplassbillett til Kanariøyene.

Har du bikinien klar? Se bildene av sesongens bikinimote.

Vi har innhentet priser på restplassreiser fra charterselskapene, med avreise i løpet av de første par ukene. Husk at restplassreiser er ferskvare og at her gjelder først-til-mølla-prinsippet. Det er begrenset antall plasser til de laveste prisene. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet.

Slik blir billigreisen din!


 • Restplasser er ferskvare, og tilbudene og prisene endres stadig. Følg med på restplasslistene, og vær klar til å slå til når tilbudet du leter etter, dukker opp.
 • Du kan følge restplasstilbudene på charterselskapenes egne restplasslister på nett, eller på samlende restplasslister på nett, som Orbville eller Solfaktor. Her finner du DinSides restplasstjeneste.
 • Sjekk restplassprisene på nett, prisene som står i avisen er allerede utdaterte før de når postkassen din.
 • Restplassene svinger gjennom året. Det er typisk superbillig i mai og siste halvdel av august. I skolenes ferier ligger også restplassprisene høyt. Les artikkelen Når er det billigst å reise?
 • Restplassprisene gjenspeiler tilbud og etterspørsel, det er altså billigst på de tidene av året hvor færre mennesker reiser - altså utenom de store feriene. Det er aller billigst på de tidene av året med overlapp mellom sommerkatalog og vinterkatalog på høsten, og mellom vinterkatalog og sommerkatalog på våren - fordi det da er et større utvalg av reiser for en liten periode.
 • Reis på kort varsel! Restplassprisene blir billigere og billigere jo nærmere avreise vi kommer, det er altså best sjanse til å gjøre et superbillig kjøp om du kan snu deg rundt og reise i løpet av en dag eller to.
 • Ukens billigste fly

  Ukens rimeligse flyreise går fra Tromsø til Gran Canaria, og koster 695 kroner tur-retur. Billigere enn dette er det vanskelig å få det, selv med lavprisflyselskapene, og for Tromsøs del er det vel ikke flust med direkteflyvninger til Syden i regi av lavprisflyselskapene, heller ...

  Billigste fra Oslo er tur-retur Tenerife for 795 kroner, fra Trondheim er billigste utvei fly til Lanzarote for 948 kroner, og siddisene kommer seg til Syden for 1.695 kroner tur-retur Lanzarote. Bergenserne må imidlertid punge ut med hele 3.295 kroner for billigste restplassbillett for kun fly. Ikke akkurat noe stjernekupp, det da ...

  Se fullstendig liste nederst i artikkelen!

  Foto: Colourbox
  Foto: Colourbox Vis mer


  Ukens billigste pakkereise

  Ukens rimeligste pakke med bosted inkludert, går fra Oslo. Derfra kan du komme deg til Tenerife og få en uke på hotell inkludert, for 1.595 kroner. Er du på jakt etter det mer eksotiske, kan det kanskje friste med en uke i Gambia? I restplasslisten finner vi en uke med opphold inkludert, for 1.795 kroner.

  Tromsøværingene kan sikre seg to uker under solen på Gran Canaria for 1.795, mens bergenserne må ut med 3.995 for to uker på Lanzarote.

  Se fullstendig liste nederst i artikkelen!

  Pakereisen tryggere enn ruteflyreisen

  En "pakkereise" består av to eller flere komponenter fra samme selskap - som eksempelvis hotell og fly. I lys av Coast Airs konkurs tidligere denne uka, er det viktig å minne på at dersom du kjøper en pakkereise, så er du i alle fall sikret mot konkurs via Reisegarantifondet. Du kan lese mer om dette her. I korte trekk betyr det at dersom selskapet du kjøper reisen av, går konkurs, kan du kreve pengene tilbake via Reisegarantifondet.

  Dersom du kjøper en flyreise, har du ikke en slik automatisk sikkerhet (med unntak av dersom du kjøper kun flybillett fra pakkereisearrangører). Du kan selvsagt kreve pengene tilbake via selskapets konkursbo, men sannsynligheten for at du skal få penger tilbake den veien er lite sannsynlig, fordi det da ofte er større aktører som skal ha penger fra konkursboet. Mer om dette i artikkelen Slik krever du pengene tilbake.

  Her er ukens restplassreiser
  FraTilAvreiseAnt. ukerSelskapPris
  TromsøGran Canaria13. feb.2Star Tour*695
  TromsøGran Canaria1. feb.2Apollo*948
  TromsøGran Canaria26. jan.2Star Tour1795
  TromsøGran Canaria30. jan.2Star Tour1795
  TromsøGran Canaria1. feb.2Apollo1948
  OsloTenerife29. jan.1Ving*795
  OsloGambia28. jan.1Ving*995
  OsloTenerife29. jan.1Ving1595
  OsloTenerife29. jan.1Star Tour1695
  OsloGambia28. jan.1Ving1795
  TrondheimLanzarote25. jan.1Apollo*948
  TrondheimTenerife27. jan.2Ving*2595
  TrondheimGran Canaria6. feb.1Star Tour3695
  TrondheimGran Canaria2. feb1Apollo3948
  TrondheimGran Canaria9. feb1Star Tour3995
  StavangerLanzarote28. jan.1Star Tour*1695
  StavangerLanzarote1. feb.1Apollo*1948
  StavangerLanzarote28. jan.1Star Tour2195
  StavangerLanzarote22. feb.1Apollo2448
  StavangerTenerife27. feb.1Star Tour2695
  BergenGran Canaria8. feb.1Ving*3295
  BergenTenerife10. feb.1Ving*3295
  BergenGran Canaria8. feb.1Ving3995
  BegenLanzarote28. jan.2Star Tour3995
  BergenGran Canaria9. feb.1Star Tour3995
  Prisene er innhentet 24. januar 2008. Vi tar forbehold om endringer og utsolgte reiser.
  * Kun fly.  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer