Her er den billigste ferien nå

Neste uke er den store vinterferieuken, og utvalget for deg som vil reise da er magert. Men litt før og litt etter finner vi mye ledig, spesielt til Tunisia.

Publisert
Sist oppdatert

Valentinsdagen markeres av flere med spesialtilbud. Og du reiser billigst til Tunisia fra Oslo eller til Kanariøyene fra resten av landet. Aller lavest pris får du om du reiser fra Sverige.

Mer under annonsen

Priser fra Norge

Mest og billigst er det med utreise fra Oslo. De nærmeste ukene får du reiser fra 1.945, inkludert hotell. Og det virker som ingen vil til Tunisia i vinterferien. I alle fall er dette reisemålet som går igjen i februar/mars. Fra de øvrige byer i Norge varierer tilbudet mer, og det er Star Tour som dominerer fullstendig. Kanariøyene er i fokus om du ikke reiser fra Oslo. Mest å velge i finner vi fra Trondheim, Stavanger og Sandefjord. Trønderne leder så vidt på lavpris utenfor Oslo-området.

Billigst fra OsloBilligst fra resten av landet

Svenskene godter seg

Kan du reise fra Sverige, er det gode penger å spare nå. Mens billigste reiser fra Oslo i ukene fremover koster deg fra 1.945 kroner, slipper du fra Sverige med priser fra 1.495 svenske kroner. Det tilsvarer 1.262 kroner etter dagens kurs. Altså nesten 600 kroner billigere enn billigste norske. Men merk at de fleste restplassene fra Norge nå går med hotell, mens svenskene stort sett opererer med kun flyreisen inkludert i prisen. Svenske godbiter fra 1.495 svenske kroner

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer