Her er den billigste ferien nå

Neste uke er den store vinterferieuken, og utvalget for deg som vil reise da er magert. Men litt før og litt etter finner vi mye ledig, spesielt til Tunisia.

Publisert
Sist oppdatert

Valentinsdagen markeres av flere med spesialtilbud. Og du reiser billigst til Tunisia fra Oslo eller til Kanariøyene fra resten av landet. Aller lavest pris får du om du reiser fra Sverige.

Mer under annonsen

Priser fra Norge

Reise nå

Hvor vil du helst nå? (Avsluttet)
Til Syden(47%) 74
Til en storby(28%) 45
Til Asia(25%) 39
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Mest og billigst er det med utreise fra Oslo. De nærmeste ukene får du reiser fra 1.945, inkludert hotell. Og det virker som ingen vil til Tunisia i vinterferien. I alle fall er dette reisemålet som går igjen i februar/mars. Fra de øvrige byer i Norge varierer tilbudet mer, og det er Star Tour som dominerer fullstendig. Kanariøyene er i fokus om du ikke reiser fra Oslo. Mest å velge i finner vi fra Trondheim, Stavanger og Sandefjord. Trønderne leder så vidt på lavpris utenfor Oslo-området.

 • Billigst fra Oslo

 • Billigst fra resten av landet
 • Svenskene godter seg

  Kan du reise fra Sverige, er det gode penger å spare nå. Mens billigste reiser fra Oslo i ukene fremover koster deg fra 1.945 kroner, slipper du fra Sverige med priser fra 1.495 svenske kroner. Det tilsvarer 1.262 kroner etter dagens kurs. Altså nesten 600 kroner billigere enn billigste norske. Men merk at de fleste restplassene fra Norge nå går med hotell, mens svenskene stort sett opererer med kun flyreisen inkludert i prisen.

 • Svenske godbiter fra 1.495 svenske kroner
 • Spesialtilbud

  Alle veier fører til ... Roma.
  Alle veier fører til ... Roma. Vis mer


  Reiseoperatørene Bridge og Prisma reklamerer begge med valentinstilbud, og Globetrotter opererer med et lignende tilbud. For eksempel får du fly til Nice, Malaga, Brussel, Barcelona eller Helsinki fra 1.650 kroner per person om to reiser sammen og bor minimum to netter på hotell (Prisma). Her kommer utgifter til overnatting i tillegg.

  For priser fra 4.990 per par, kan du reise og bo to netter på hotell i enten Brussel, Brugge, Gent eller Antwerpen (Bridge). Frister Roma mer? 3.135 med to netter på hotell når to reiser sammen er tilbudet fra Globetrotter. Både Bridge og Globetrotters tilbud gjelder reiser frem til 31. mars.

  Air France har såkalte reis to - betal for en - tilbud. For eksempel 3.184 kroner for to til Paris med Air France. Men obs - det er ikke sikkert disse prisene slår andre tilbudspriser selv om de har "fine navn", så sjekk rundt før du kjøper.

  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer