Her er det billigst å feriere!

For tredje år på rad har Malaysia blitt kåret til det beste feriestedet av tidsskriftet Global Travel.

Her er det billigst å feriere!
Publisert
Sist oppdatert

Og også nordmenn har valgt å sette kursen mot det varme landet. Fra januar til november i 2008, valgte hele 19.606 nordmenn å legge ferien til Malaysia - en økning på 31 prosent sammenlignet med samme periode i 2007.

Varmt og billig

Malaysias tropeklima gjør at temperaturen veksler fra ca 20 grader celsius om natten til mellom 30 og 40 grader om dagen, perfekt for oss nordboere med andre ord. En annen forklaring på den økte populariteten er imidlertid prisnivået, for i følge x-change var altså Malaysia det billigste reisemålet i 2008, mens nabolandet Thailand befant seg helt nede på 18. plass.

Malaysia ligger dessuten på sjuende plass over land som gir mest verdi for pengene, i følge byrået FutureBrand.

Praktiske reisetips

-Bor du i norden trenger du ingen nye vaksiner for å feriere i Malaysia, men det er anbefalt at man beskytter seg mot hepatitt A og malaria i områder det kan forekomme.-Landet ligger sju timer foran i vårt vinterhalvår, og seks timer foran i vårt sommerhalvår.-Det er enkelt, raskt og billig å reise rundt i Malaysia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer