Priser på feriebolig 2017:

Her er det billigst å leie feriehus

Populære Hellas er derimot blant de dyreste stedene å leie feriehus i sommer.

LEIE FERIEHUS? Hellas er blant de dyreste stedene å leie feriehus i sommer, ifølge en fersk prisundersøkelse gjort av søketjenesten Holidu.com. Av de typiske "Syden-destinasjonene" mange nordmenn reiser til, er Italia mest gunstig med tanke på feriehuspriser. Foto: Holidu.com
LEIE FERIEHUS? Hellas er blant de dyreste stedene å leie feriehus i sommer, ifølge en fersk prisundersøkelse gjort av søketjenesten Holidu.com. Av de typiske "Syden-destinasjonene" mange nordmenn reiser til, er Italia mest gunstig med tanke på feriehuspriser. Foto: Holidu.com Vis mer
Publisert

Det er mange som velger å leie bolig i ferien, heller enn å bo på hotell. Vi har tidligere testet å leie feriebolig mot leilighetshotell og all inclusive-hotell på Gran Canaria - og du kan se konklusjonen av det i denne artikkelen på Dinside.

Men hvor bør du egentlig reise for en billigst mulig ferie? Og hvor er det dyrest?

Det er selvsagt mange ting som spiller inn på totalprisen på ferien, både pris på selve reisen og hva det koster med mat og andre ting du gjerne bruker penger på, på reisemålet.

Overnatting er en stor utgiftspost ved ferien - og du kan selvsagt gjøre mye med denne kostnaden ved å undersøke priser hos flere før du bestiller hotell eller pakkereise.

Men hvor er det egentlig billigst å leie feriebolig?

På samme måte som du sikkert kjenner til søketjenester som scanner markedet for priser på hotellrom, pakkereiser og flyreiser - så finnes det også søketjenester som scanner markedet for priser på feriehus.

Holidu er en slik tjeneste. Det er en søkemotor som samler inn og sammenlikner priser på ferieboliger fra store tilbydere som Booking.com, Novasol, Dancenter, DanSommer og Wimdu.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer