Her er det billigst akkurat nå

Vi sjekker prisene på fly- og pakkereiser til populære reisemål i Europa.

RHODOS: 15. juli hever regjeringen på reiserestriksjonene, som betyr at ferielystne nordmenn snart kan reise sørover. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
RHODOS: 15. juli hever regjeringen på reiserestriksjonene, som betyr at ferielystne nordmenn snart kan reise sørover. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke hever regjeringen på innreiserestriksjonene for innbyggere i EØS- og Schengen-området, som betyr at det fra 15. juli kan bli mulig for nordmenn å reise til mange land og byer i Europa, og slippe karantene ved hjemkomst om smittesituasjonen i landene oppfyller kravene.

I dag har regjeringen offentliggjort at de åpner grensene mot en rekke land i Europa.

Etter en over gjennomsnittlig varm junimåned, har juli så langt vært kjøligere enn normalt, noe som ikke akkurat senker reiselysten til feriesugne nordmenn som på grunn av coronapandemien har måttet belage seg på norgesferie i sommer.

Overfor Dinside forteller Terje Berge, reisedirektør i Finn, at det egentlig ikke finnes tradisjonelle restplasser på Finn Reise nå, ettersom de reisene som ligger på restplasser er de samme som ligger i pakkereisesøket.

– Da Norge stengte ned forsvant alle restplassene på Finn Reise samtidig og det er først etter siste reiseråd at charter aktørene har lagt ut nye pakkereiser, forklarer han.

– Hvordan har påtrykket fra reisende vært etter at regjeringen kunngjorde at reiserådene heves på fra 15. juli?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer