Her er det fortsatt sommer

Temperaturer på mellom 22 og 30 grader lokker.

Sardinia har varmt badevann også i september. Foto: Stine Okkelmo
Sardinia har varmt badevann også i september. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kom høsten for brått på for deg? Føler du ikke at du fikk nok sol og varme i sommer?

Selv om høsten er kommet hit til gamlelandet, er det fortsatt sommer mange andre steder i Europa. September er en ypperlig tid å reise på solferie, fordi det er varmt i luften, varmt i vannet, færre folk og lavere priser.

I denne artikkelen presenterer vi fem forslag til steder du kan dra dersom du føler behov for å lade batteriene litt mer før den mørke årstiden siger innover oss.

Sardinia, Italia

Den vakre italienske øya kan friste med noen av Middelhavets flotteste strender. I september ligger dagteperaturen på midten av 20-tallet, og om natten blir det ikke kaldere enn 17 grader. Både Norwegian og Ryanair flyr direkte til Sardinia.

Priseksempel: Flybillett Torp-Alghero med Ryanair 8/9 til 15/9 - 488 kr. Merk at bagasjeavgift, bookinggebyr etc. kommer i tillegg.

Til inspirasjon:Sardinia - ferieøya som har alt

Sicilia, Italia

Enda lenger sør liggere "fotballen" Sicilia. Også her kan du nyte en varm sensommer i september. Dagtemperaturen ligger normalt på rundt 22-25 grader, og nattetemperaturen går ikke under 17 grader. Ryanair flyr direkte til Sicilia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer