Her er det lang ventetid for å bestille nytt pass

Sjekk hvordan pågangen er i ditt politidistrikt.

Her er det lang ventetid for å bestille nytt pass
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble det varslet at 64 av landets passkontorer skulle legges ned, og flere av disse er allerede ute av bildet.

I hovedstaden og også på Østlandet generelt ble det varslet passtrøbbel tidligere i vinter, med veldig lang ventetid for bestilling av pass.

Men hvordan er mulighetene nå?

Vi har spurt samtlige politidistrikter om hvordan mulighetene er for å bestille pass i hvert av politidistriktene, som du finner i en større oversikt nederst i artikkelen.

Merker økt pågang

Samtidig som mange av politidistriktene melder om økt pågang den siste tiden, gjelder dette slett ikke alle.

Leif Ole Topnes i Sør-Vest politidistrikt forteller til Dinside at det er merkbart at vi nå er inne i høysesong, men at de så langt har klart å dekke behovet for de som søker om nytt pass.

Innlandet politidistrikt ved avsnittsleder Tom Rune Lien forteller at pågangen ikke er så stor nå, og at han tror det ble skapt en slags panikk etter at det fylte seg opp i Oslo.

- Vi har hatt veldig stor pågang fra Oslo og Østfold i hele politidistriktet, forteller Lien, som oppfordrer alle som har fått time, og kanskje har bestilt på flere steder, om å være solidariske og avbestille disse timene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer