Her er det ledig i julen

Siste fly har ikke gått for deg som vil til varmen.

Er det kanskje slik du helst skulle tilbrakt juleferien? Foto: Colourbox
Er det kanskje slik du helst skulle tilbrakt juleferien? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er under en måned til julaften, og julestresset begynner å snike seg på. Snart venter masete gavejakt, timesvis i kassekø og familieselskap med slektninger du ikke har noe til felles med.

OK, det er kanskje ikke SÅ ille, men overraskende mange nordmenn velger å dra sin kos i juleferien - og helst til en solfylt strand.

Kunne du også tenke deg dette? Det er faktisk ikke for sent. Men vær klar over at dersom du ønsker deg til varmen, koster det en del - og det er ikke så mange plasser ledig heller, så du bør handle kjapt.

Jul i sola, men nyttår hjemme

Det er først og fremst ukesturer med avreise rundt 20. desember som er ledig. Det betyr at du kan feire julaften og romjulen i varmen, men er tilbake i Norge til nyttår. Det finnes imidlertid noen få toukersturer, slik at du får tilbrakt hele juleferien utenlands.

Det er først og fremst til Kanariøyene det er ledige turer i julen. Det er også denne øygruppen som får besøk av flest nordmenn i julen. Gran Canaria er mest populært, deretter kommer Tenerife og Lanzarote. Thailand er også en stor favoritt, men her er det få muligheter til å få seg en juleferie - men vi har funnet ett alternativ: to uker på Krabi for 15.495 kroner per person med Ving (se flere julereiser i tabellen under). Dette er ledig i julen – pris per pers, en ukes opphold (de fleste prisene gjelder uspesifisert overnatting - legg til noen hundrelapper, og du vet hvor du skal bo):

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer