Her er det ledige påskehytter

Det er ennå muligheter for å leie hytte i påsken.

Publisert
Sist oppdatert

Vinterferien er nettopp avviklet - og snart kommer påsken. Palmesøndag faller i år på 16. mars, og 2. påskedag er mandag 24. mars.

Vi har sjekket markedet for å finne mulige leieobjekter i påskeferien, og kan med glede meddele alle som ønsker seg en hytte til påskeferien at det fremdeles er gode muligheter for å finne leieobjekter selv i denne høysesongen. Nedenfor kan du se noen av hyttene som ennå var ledige per 25. og 26. februar 2008. Alle hyttene har minst fire sengeplasser.

Her er det ledige påskehytter


Slik finner du utleiehytter

Du trodde kanskje at feriehusutleiere som Novasol og Dancenter kun formidler sommerhus i Danmark? Den gang ei - der kan du også finne norske hytter, feriehus og ferieleiligheter for utleie. Det er også flere andre aktører som formidler utleie av feriehus og hytter: Sjekk annonser i lokalavisen eller finn.no.

Visste du forresten at Statskog også har hytter for utleie? De har hytter både for langtidsleie og korttidsleie. Hyttene er av ulik standard - det er alt fra nybygg til restaurerte skogsstuer hvor skogsarbeidere i sin tid sov og spiste. Du kan søke etter ledige Statskog-hytter på nettsiden inatur.no

I denne artikkelen har vi med vilje styrt unna utleiehyttene som ligger i forbindelse med skisentere. Om du likevel er interessert i disse, kan du søke de opp på turistinformasjonssidene til turistkontorene.

Les også: Vent med hyttekjøpet

Ledige påskehytter:


Disse hyttene er ledige for en uke i påsken. Minstekrav for oss var fire sengeplasser.

Her er det ledige påskehytter


Trysil: Krakkdammen
50 kvadratmeter stor hytte sovealkove og fire sengeplasser. Utedo, vann fra bekk, oppvarming fra vedfyring og belysning av stearinlys og oljelamper. Området ligger i sør-vestre del av Trysil kommune, nær svenskegrensa.

Utleier: Borregaard skoger, via inatur.no
Pris: 550 kroner per døgn
Pris for en uke: 3.850 kroner

Her er det ledige påskehytter


Kvænangen: Dalstua
Liten familiehytte på 25 kvadratmeter og sengeplass til fire. Vedovn, utedo og belysning i form av stearinlys og parafinlamper. Vann må hentes fra nærliggende bekk. Fem kilometer fra nærmeste bilvei vinterstid.

Utleier: Statskog, via inatur.no
Pris: 300 kroner per døgn
Pris for en uke: 2.100 kroner

Her er det ledige påskehytter


Dovreskogen: Kårstua
Hytte på Dovreskogen, midt mellom Dombås og Otta. Tidligere kårbolig på Brenden Gård. 90 kvadratmeter stor hytte over to etasjer med to soverom og fem sengeplasser. Innlagt vann, bad med dusj, vaskerom og kjøkken med oppvaskmaskin. Helårsvei.

Utleier: Via Norgesbooking
Pris åtte dager påske (16.- 24. mars): 8.500 kroner

Her er det ledige påskehytter


Ål: Rauestugu Myrestølen
Tømmerhytte på småbruk tre kilometer fra Ål i Hallingdal. Toetasjes hytte på 90 kvadratmeter med to soverom og seks sengeplasser. Flislagt bad med dusj og badekar, oppvaskmaskin, vaskemaskin og da selvsagt innlagt strøm og vann. Helårsvei helt frem til hytta.

Utleier: Via Norgesbooking
Pris ti dager påske (14. - 24. mars): 9.670 kroner

Her er det ledige påskehytter


Fulufjell: Ljørdalen
Feriehus ved Fulufjell. 71 kvadratmeter stor hytte med tre soverom og åtte sengeplasser. Innlagt vann, oppvaskmaskin, dusj, TV og elektrisk oppvarming samt peis og vedovn. Parkeringsplass på tomten.

Utleier: Via Novasol
Pris en uke i påsken (15. - 22. mars): 8.760 kroner

Her er det ledige påskehytter


Savalen: Thorsborg
Enkel tømmerhytte på 35 kvadratmeter og ett soverom med fire sengeplasser. 19 kilometer fra Alvdal, parkeringsplass på tomten. Oppvarming fra gassvarmeovn og peis, vann må hentes fra kilde eller medbringes i dunker.

Utleier: Via Novasol
Pris en uke i påsken (15. - 22. mars): 3.015 kroner

Her er det ledige påskehytter


Stryn: Olden
41 kvadratmeter stor hytte med to soverom og sovehems, til sammen sju sengeplasser. Innlagt strøm og vann, dusj, elektrisk oppvarming, peis.

Utleier: Dancenter
Pris en uke i påsken (16. - 23. mars): 2.535 kroner

Her er det ledige påskehytter


Salten: Steigen
Stort feriehus på 105 kvadratmeter og med fire soverom og åtte sengeplasser. Beliggende i Mortenstrand i Steigen. Innlagt strøm og vann, dusj, vedovn og tv.

Utleier: Dancenter
Pris en uke i påsken (16. - 23. mars): 2.585 kroner

Kongsberg: Kolsjø I
37 kvadratmeter stor hytte med ett soverom og seks sengeplasser. En av to hytter som ligger ved hverandre. Utedo, vedovn og belysning via solstrøm og parafin. Vann må hentes i Kolsjø.

Utleier: Statskog, via inatur.no
Pris: 450 kroner per døgn
Pris for en uke: 3.150 kroner

Snåsa: Holden fjellgård
Stabburet på Holden fjellgård leies ut. 60 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Ett soverom og seks sengeplasser. Vedovn, utedo og belysning fra parafinlamper og stearinlys. Vann må hentes fra bekk eller innsjø. Beliggende i Snåsafjellet ned mot innsjøen Holden i Grønningsvassdraget, nesten på svenskegrensa.

Utleier: Statskog, via inatur.no
Pris: 460 kroner per døgn
Pris for en uke: 3.220 kroner

Dombås: Joramostuga
Feriehus på gård. 60 kvadratmeter stor hytte over to etasjer, med to soverom og seks sengeplasser. Innlagt strøm og elektrisk oppvarming. Bad med dusj og da selvsagt innlagt vann. Tre kilometer fra Dombås sentrum.

Utleier: Via Novasol
Pris en uke i påsken (15. - 22. mars): 6.785 kronerVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer