Her er det ledige påskehytter

Det er ennå muligheter for å leie hytte i påsken.

Publisert
Sist oppdatert

Vinterferien er nettopp avviklet - og snart kommer påsken. Palmesøndag faller i år på 16. mars, og 2. påskedag er mandag 24. mars.

Vi har sjekket markedet for å finne mulige leieobjekter i påskeferien, og kan med glede meddele alle som ønsker seg en hytte til påskeferien at det fremdeles er gode muligheter for å finne leieobjekter selv i denne høysesongen. Nedenfor kan du se noen av hyttene som ennå var ledige per 25. og 26. februar 2008. Alle hyttene har minst fire sengeplasser.

Slik finner du utleiehytter

Du trodde kanskje at feriehusutleiere som Novasol og Dancenter kun formidler sommerhus i Danmark? Den gang ei - der kan du også finne norske hytter, feriehus og ferieleiligheter for utleie. Det er også flere andre aktører som formidler utleie av feriehus og hytter: Sjekk annonser i lokalavisen eller finn.no.

Visste du forresten at Statskog også har hytter for utleie? De har hytter både for langtidsleie og korttidsleie. Hyttene er av ulik standard - det er alt fra nybygg til restaurerte skogsstuer hvor skogsarbeidere i sin tid sov og spiste. Du kan søke etter ledige Statskog-hytter på nettsiden inatur.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer