Her er det lett å bli forvirret

Ikke samsvar mellom markedsføringen av reisen, og det du faktisk får tilbud om.

50 EURO BILLIGERE: I prisinformasjonen fra reiseselskapet om frivillige utflukter, får man "avslag" på 50 euro. Men beløpet de viser til, er ditt eget innbetalte depositum.   Foto: Berit B. Njarga
50 EURO BILLIGERE: I prisinformasjonen fra reiseselskapet om frivillige utflukter, får man "avslag" på 50 euro. Men beløpet de viser til, er ditt eget innbetalte depositum. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kunne DinSide fortelle om hva det faktisk vil si å reise gratis gjennom helsekostfirmaet NaturaMed Pharma.

I samarbeid med reiseselskapet Universal Tours, spanderer de flyreise og hotellopphold i Italia, på et utvalg av sine kunder. DinSides journalist tok imot et slikt tilbud, for å se hva dette går ut på.

Ved påmelding til reisen fyller man ut et eget reservasjonsskjema, der det står svart på hvitt at reisen er gratis, men man må betale et depositum på 1.000 kroner for å få tildelt tur. Dette beløpet skal man få tilbakebetalt på destinasjonen.

Men når reiseselskapet deretter ringer for å tilby oss å reise, er vilkårene endret, og man kan se langt etter de 1.000 kronene.

Villedende markedsføring

Beskjeden vi fikk på telefon fra Universal Tours, var nemlig at om vi ønsket å reise, måtte vi takke ja til å spise middag på hotellet samtlige kvelder, til 600 kroner totalt.

Ville man ikke spise på hotellet, fikk man heller ikke delta på reisen, og bare 400 kroner sto igjen for tilbakebetaling av det innbetalte depositumet, var den klare beskjeden fra Universal Tours kundeservice.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer