Vinterferie i siste liten:

Her er det plass

Snarveien til ledig overnatting når alle tror det er fullt.

FULLT ER IKKE FULLT: Det er alltid en ekstra mulighet å skaffe seg hotellrom i siste liten, selv om nettsidene forteller at det er fullt. Foto: NTB
FULLT ER IKKE FULLT: Det er alltid en ekstra mulighet å skaffe seg hotellrom i siste liten, selv om nettsidene forteller at det er fullt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av etternølerne som alltid sliter med å finne ledig overnattingsplass når vinterferien er i gang? Da har vi gode nyheter til deg. Det er nemlig mulig å skaffe seg hytte, leilighet eller hotellrom selv om bookingsidene sier at alt er utleid.

God start

Vinterferien er i full gang flere steder i landet. Og skolene i Oslo, Agder, Møre og Romsdal, Vestfold og Telemark, Trøndelag, samt store deler av Vestland og Viken er alle i gang med etterlengtede fridager. Og de siste dagers solide påfyllinger av snø i fjellet gjør at det lover bra for de kommende dagene.

Mange har vært tidlig ute for å bestille overnattingsplass i vinterferien i år. Og de aller billigste hytter, leiligheter og rom er allerede bortbestilt.

Men om du ikke har fått bestilt vinterferie ennå, er det likevel ikke for sent, og det er mulig å gjøre et kupp i siste liten.

Alle de populære skiutfartsstedene har restplasser igjen i den siste halvdelen av uke 8. I tillegg er det ikke uvanlig med avbestillinger som kan redde ferien for andre.

Slik skaffer du deg restplassene

Let gjerne på nettsiden til den destinasjonen du vil besøke. Men stedene kan i tillegg ha fått inn avbestillinger i siste liten, og det er ikke alltid at disse er lagt ut på internett. Ta derfor direktekontakt med bookingkontorene for de beste tilbudene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer