Her er det sol nå

30 grader i lufta, 27 grader i vannet og 53 kvalitetsstrender ... Nå!

Kypros har 53 strender med blått flagg-kvalitet, og 340 soldager i året. Bilde fra strand i Agia Napa. Foto: Visit Cyprus
Kypros har 53 strender med blått flagg-kvalitet, og 340 soldager i året. Bilde fra strand i Agia Napa. Foto: Visit Cyprus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver september, og sommeren er definitivt over for denne gang. Selv om månedstemperaturen for august i Norge faktisk var 1,4 grader over normalen, er det områdene fra Trøndelag til Troms som har fått mest uttelling for de høyere temperaturene. Store deler av landet hadde også mer nedbør i august enn normalen - men også her med unntak av Nord-Norge. Dette ifølge tall fra Meteorologisk institutt.

Er du blant den delen av befolkningen som fikk mer nedbør enn normalt i august, og som ikke helt fikk den dosen med sommer som du hadde håpet på? Det er fremdeles håp om å finne sol og sommer ikke altfor langt unna.

Ved hjelp av DinSides klimaguide, har vi funnet frem til fire steder du kan nyte sommersolen akkurat nå - og priseksempler på hva det kan koste deg å friske opp brunfargen sånn på tampen.

September er kanskje den beste måneden for middelhavsreiser - bare synd det ikke lar seg kombinere med fellesferie og skoleruta, som mange av oss er avhengige av.

Skolene har ikke høstferie før i månedsskifte september/oktober: uke 40 eller 41 - alt ettersom hvilket fylke du bor i. Vi har sjekket ut hvor du finner sola og badetemperaturene akkurat nå - og til hvilken pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer