Her er familiefavorittene

Folket har talt: Her får du den beste familiemoroa i Norden.

Skara Sommarland er kåret til Nordens beste sommerland, og dette er årets nye attraksjon der: Tranen - som skal gi deg følelsen av å fly. Foto: Skara Sommarland
Skara Sommarland er kåret til Nordens beste sommerland, og dette er årets nye attraksjon der: Tranen - som skal gi deg følelsen av å fly. Foto: Skara Sommarland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tusenfryd eller Liseberg, Dyreparken i Kristiansand eller Kolmården i svenske Östergötland? Hvor bør du legge turen for den beste dyreparken, den beste fornøyelsesparken og andre populære familie- og opplevelsesparkene?

Den svenske nettsiden Barnsemester.se har latt leserne kåre sine nordiske familiefavoritter. 70.000 har stemt frem sine favoritter innenfor kategoriene dyrepark, fornøyelsespark, temapark og sommerland.

I tillegg har de kåret noen eksplisitt svenske favoritter: beste museum for barnefamiler, beste lekeland (innendørs), beste eventyrbad (innendørs), beste vitenskapssenter, beste skisted for barnefamilier og beste reisebyrå for barnefamilier.

Lei feriehus i svenske kroner - spar tusenlapper

Nominasjonen

De nominerte til avstemningen er utvalgt på bakgrunn av lesernes karakterer på de attraksjonene som er presentert på Barnsemesters nettside, samt testfamilienes bedømminger. Her finnes omtaler av familieattraksjoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Østerrike, USA og snart Spania.

Det har kun vært mulig å registrere en stemme per kategori og datamaskin, for å forhindre massestemming. Avstemmingen ble stoppet når tallet på stemmegivere nådde målet på 70.000 stemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer