Her er favorittstrendene

Europeiske badefavoritter for store med små på slep i Middelhavet, Portugal og Kanariøyene. Alle tipsene fra et av de ledende britiske nettstedene for ferier med barn, babygoes2.com. Videre til mer info kommer du ved å klikke på teksten eller bildene.

Publisert
Sist oppdatert

VIDERE TIL NESTE: Tips for deg som skal til Mallorca eller Menorca

Sardinia

Den italienske øya er kjent for hvite strender og klart vann. Her er det flere barnevennlige favoritter.

 • Lise Ruja: Kanskje en av Middelhavets beste strender. En lang bukt med silkeaktig, hvit sand som nesten blir rosa nær vannkanten. Stranden heller svakt, og vannet er rent og krystallklart. Det er sjelden trangt her, selv om det er solstoler og parasoller til leie midt på strandområdet. Lise Ruja ligger nær den berømte stranden Cala di Volpe, følg en skiltet grusvei cirka 3 kilometer. Du kan parkere langs veien.
 • Capriccioli: Tre små sandbukter på Costa Smeralda, knyttet sammen av flere sanddekkede stier. Turkis vann som er svært klart. Både parasoller til leie, og naturlig skygge under vegetasjon som vokser inntil strendene. Capriccioli er svært populære, så kom tidlig eller forlat stedet sent. Skiltet ankomst langs asfaltvei, og grei parkeringsplass bak trærne ved stranden.
 • Cala Capra: En liten og smal bukt med rolig og klart vann. Gyllen sand, perfekt for sandslottbygging. Store nåletrær i bakkant av stranden gir god skygge dagen lang når det måtte være nødvendig. Bak trærne finner du gressplener som er perfekte for småttiser å løpe rundt på. Både restaurant og hotell ved stranden. Her er det sjelden overfylt.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer