Her er geografiekspertene

Årets julekonkurranse er avsluttet. Her er vinnerne.

Publisert
Sist oppdatert

Geografikonkurransen har fått sine vinnere. Fire flinke geografi-eksperter har svart riktig på alle spørsmålene, og blitt trukket ut som vinnere i vår julekonkurranse.

Er du så god?

Kan du måle deg med geografiekspertene? Ta testen, og finn ut om du hadde vært i stand til å være med i konkurransen. Siden konkurransen er avsluttet, kan du også sjekke fasiten for riktige svar om du ikke kjenner alle navn og forhold vi spør etter.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Vinnerne

Her er geografiekspertene


Her er vinnerne:

Vinner av spillet Passport
Anne-Lill Holme fra Sandnes

Vinnere av midjevesker
Thor M. Johansen fra Ytre Enebakk, Rune Paulsen fra Husnes og Atle Eikeland fra Ås.

Gratulerer, premiene kommer i posten.

Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer