Her er gutteturene 2009

Vi har samlet noen gutteturer det er verdt å reise på i 2009 - les hvorfor under.

Publisert
Sist oppdatert

Nytt år nye muligheter. Det lønner seg alltid å planlegge gutteturen godt i forveien av avreisedato.

Det kan også være vanskelig å finne noe som fenger hele guttegjengen. Derfor har vi samlet opp noen av de turene vi tok i 2008, og som vi kan anbefale videre til dere.

Skisesongen står for døra og dere trenger ikke reise utenfor landets grenser for å finne optimale forhold. Vi traff puddersnøen på sitt beste i februar - se hvor i saken under:

Norsk pudder i verdensklasse...

Er gjengen mer interresert i varme og sol, men ikke å ligge på stranda, er turen under et perfekt alternativ. Mye øl, mye moro og det i et fantastisk land.

Bli med på dyphavsfiske i Costa Rica...

Ikke så langt fra Costa Rica finner vi Panama. I selveste panamakanalen hadde vi en av årets kuleste reieopplevelser. Les mer om den under.

Du skulle ikke tro det gikk an å dykke her...

En ting som aldri slår feil, er en skikkelig fest. Du tror kanskje Roskildefestivalen er for rips og småunger? Det er den ikke. Et sted du kan gjøre hva du måtte ønske i hvilke tilstand du ønsker (med visse begrensninger, så klart).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer