Her er juledrammen billigst

Du skal ha øl og akevitt til ribba, vin til juletorsken, sprit til gløggen og konjakk til multekremen. Skal du kjøpe alt her hjemme, blir det ikke mye til overs til julegavene. Vi viser vei til billigere julebørst.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på utvalgte drikkevarer i Sverige, Danmark og om bord på passasjerfergene som seiler fra Norge til Sverige, Danmark og England – og sammenliknet dem med prisene her hjemme. Her er det gode penger å spare; kjøper du for eksempel ølet i butikk i Danmark i stedet for i butikk her hjemme, kan du spare inntil 74 prosent.

Vi har sjekket prisene på øl, juleøl, vin, akevitt, konjakk og vodka.

Klikk her for å se prisene.

Her kjøper du den billigste juledrikken

I Norge må du på Vinmonopolet for å finne de fleste av disse varene, i Sverige må du på Systembolaget, mens du i Danmark må sjekke reolene i vanlige dagligvarebutikker eller i spesialforretninger. De aller fleste av varene har vi funnet i butikker og spesialforretninger i både Sverige, Danmark og Norge, samt om bord på de fleste av fergene. Det er likevel enkelte varer som ikke finnes i selskapets eller forretningens sortiment. Hva du finner hvor ser du i prisoversikten.

Carlsberg Pilsner:Betal 13 kroner per liter på butikk i Danmark, mot 50 kroner per liter i Norge.Spar 74 prosent!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer