Her er Køben-favorittene

Se hvor du bør spise, danse og drikke.

RIST LØS: Pride Parade er kåret til Københavns beste gatefest - og her er det helt gratis å svinge med. Foto: Christian Liliendah/Copenhagen Pride
RIST LØS: Pride Parade er kåret til Københavns beste gatefest - og her er det helt gratis å svinge med. Foto: Christian Liliendah/Copenhagen Pride Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiende år på rad har det danske magasinet Alt om København (AOK.dk) kåret byens beste steder, begivenheter og initiativer. Det er kåret vinnere innenfor 25 ulike kategorier, fra byens beste nye restaurant til byens beste motebutikk og byens beste cocktail.

Københavnerfavorittene er kåret av københavnerne selv - eller det vil si: De nominerte er plukket ut av en ekspertjury fra AOK og Berlingske Tidende, og så er vinnerne utpekt på bakgrunn av lesernes stemmer.

Skal du til Danmark i sommer? Da bør du sjekke prisene nøye: Vi fant prisforskjeller på opptil 10.000 kroner for fire-i-bilen.

Byens beste

Nedenfor kan du se folkefavorittene hva gjelder shopping, restauranter, kafeer og vannhull for "en lille en". Du kan se den komplette listen med alle 25 vinnerne og alle nominerte innenfor de ulike kategoriene, på nettsiden til AOK.dk. Hos AOK kan du også lese omtaler av de ulike etablissementene.

Sommerhygge i København - her er de beste stedene i solen

En lille en: Når tørsten sniker seg innpå, er du kanskje klar for "en lille en" eller en liten bayer? Stedet kan kanskje være det som er kåret til byens beste vertshus: The Moose. AOK omtaler dette som et vertshus i ordets rette forstand, et hyggelig sted som selger øl og sprit til en rimelig penge. Alternativt kan du prøve Mesteren & Lærlingen, som er kåret til byens beste nye bar. Her er det ifølge AOK uhøytidelig stemning og billig bar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer