Her er markedene

Det er på markedene utenfor turisthelvetet på Ramblas en gjør de gode kuppene, og har det mest moro.

Publisert
Sist oppdatert

Mercat de Sant Antoni

Åpent daglig fra kl 0900-1400 og 1600 til 2000. På ukedagene selges det for det meste klær, kosmetikk av ukjent opprinnelse, ujålete husgeråd og de forskjelligste lærvarer. Antikvariater og andre spesialforretninger for samlere setter opp boder på søndagsmarkedet. Barn og unge selger spill og kort.

Adresse: Ronda de Sant PauMetro: Sant Antoni på linje 2.

Mercat de Llibertat

Sentralt i bydelen Gràcia ligger Mercat de Llibertat med sitt store utvalg av mat. Gatene rundt er fulle av små boder og forretninger som selger blant annet duker og inventar, isenkram og undertøy. Markedene holder vanligvis åpent fra rundt kl 0800-1400 og deretter fra 16-2000.

Adresse: Carrer de Sant EugeniaMetro: Fontana på linje 3.

Alle bydeler er velsignet med matmarkeder. Sjekk også følgende sentrale matmarkeder: Concepció i Carrer Aragó, Ninot i Carrer Mallorca og Santa Caterina i Avinguda de la Catedral.

Skroll ned

Plaça de Sant Josep Oriol

Rundt hjørnet for Plaça de Pi ligger Plaça de Sant Josep Oriol. Her selger malere ut arbeidene sine hver weekend. Mange av malerne her setter nok Monet og ulike impresjonister høyest blant alle kunstnere kunstnere; uttrykket er temmelig forblommet. Her finnes likevel en og annen god strek. Det finnes mange stemningsfulle barer og restauranter både rundt Plaça de Pi og rundt Plaça de Sant Josep Oriol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer