Her er Middelhavet på sitt blåeste

Tunisia reklamerer stort for nye opplevelser under samme sol. Blått hav har de i hvert fall.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise presenterer hver uke et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Samme sol, nye opplevelser?

Ukens bilde er tatt i Tunisia, nærmere bestemt på stranden utenfor byen Hammamet.

Hammamet betyr badene på arabisk, og byen er et av Tunisias mest travle feriested. Med bløte sandstrender som kurver seg nedover kysten, ligger Hammamet cirka en times kjøring fra hovedstaden Tunis, og 1,5 timers kjøretur fra flyplassen i Monastir - hvor de fleste charterrutene lander.

Les vår store charterguide til Tunisia her...

Tunisia reklamerer stort for nye opplevelser under den samme gamle Middelhavsolen, noe denne lokale damen på bildet kanskje ikke bryr seg så mye om. Hun ser likevel ut til å kose seg stort der hun hviler blant de mange fargefulle fiskebåtene som er dratt på land etter nattens fiskeøkt.

Vi er heller ikke så sikre på om akkurat Hammamet byr på så mye nytt for en erfaren charterturist, men én ting skal stedet ha;

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer