Her er Middelhavet på sitt blåeste

Tunisia reklamerer stort for nye opplevelser under samme sol. Blått hav har de i hvert fall.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise presenterer hver uke et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Samme sol, nye opplevelser?

Ukens bilde er tatt i Tunisia, nærmere bestemt på stranden utenfor byen Hammamet.

Hammamet betyr badene på arabisk, og byen er et av Tunisias mest travle feriested. Med bløte sandstrender som kurver seg nedover kysten, ligger Hammamet cirka en times kjøring fra hovedstaden Tunis, og 1,5 timers kjøretur fra flyplassen i Monastir - hvor de fleste charterrutene lander.

Les vår store charterguide til Tunisia her...

Havet i Hammamet skal visstnok være det blåeste i hele Middelhavsregionen.
Havet i Hammamet skal visstnok være det blåeste i hele Middelhavsregionen. Vis mer


Tunisia reklamerer stort for nye opplevelser under den samme gamle Middelhavsolen, noe denne lokale damen på bildet kanskje ikke bryr seg så mye om. Hun ser likevel ut til å kose seg stort der hun hviler blant de mange fargefulle fiskebåtene som er dratt på land etter nattens fiskeøkt.

Vi er heller ikke så sikre på om akkurat Hammamet byr på så mye nytt for en erfaren charterturist, men én ting skal stedet ha;

Vannet i Hammamet skal etter sigende være blåere enn noe annet sted i Middelhavet. Grunnen til dette er at havstrømningene i denne delen av vannmassivet gir en større utbytting av vann enn andre steder - derfor de reneste bademulighetene og det blåeste havet. DinSide Reise kan skrive under på at vannet er utrolig klart og deilig, uten å gå for mye inn på den biologiske bakgrunnen.

Her er Middelhavet på sitt blåeste


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer