Her er nyhetene i skibakken

Vi har sjekket både i Norge og Sverige.

Skisesongen har startet for fullt og skisentrene har mye nytt å tilby gjester.  Foto: Esben Haakenstad
Skisesongen har startet for fullt og skisentrene har mye nytt å tilby gjester. Foto: Esben Haakenstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist helg kunne skiglade nordmenn fryde seg over at flere av de største skianleggene åpnet. Ifølge Skiinfo.no vil alpintilbudet bli betraktelig forbedret til helgen, i tillegg til at det ventes mer snø.

DinSide Reise har satt sammen en liste over noen av vinterens skinyheter i Norge og Sverige. Her er hva du kan se frem til:

Norge

SkeikampenNytt på Skeikampen denne sesongen er sju nye leilighetsbygg med til sammen 350 flere sengeplasser som ligger rett ved alpinsenteret. Spa og velværeavdelingen på Thon Hotel Skeikampen har også blitt utvidet.

Når det gjelder bakkene, så har skianlegget investert i 21 nye snøkanoner og en ny heis i barneområdet. Ellers så kan gjester se frem til et utvidet kveldskjøringstilbud og 2,5 kilometer med nye nedfarter.

På nett: Skeikampen.com

Skikortet du bare kan drømme om

Hafjell- Forrige helg var en av de beste åpningshelgene til Hafjell, forteller anleggets markedssjef, Lars Thomas, til DinSide Reise.

Han forteller at gjester kan se frem til en ny ski- og boardercrossløype på 800m i Hafjell Parken. Det vil bli nye linjer og hopp, og parken vil i år bli bygd i samarbeid med en gruppe lokale kjørere. Den offisielle åpningsdagen av Hafjell Parken er 20. desember. En liten rail-park vil være klar fra første åpningsdag i tillegg til noen hopp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer