Finn ferien i skoleåret 2016/2017

Her er oversikten over skoleferien

Velg ditt fylke, og se når de har planlagt skoleferien. Slik blir det lettere å planlegge ferie, enten du har skolebarn, eller vil styre unna skoleferiene.

Publisert
Sist oppdatert

Skoleåret 2016/2017

I tabellen under ser du når de forskjellige fylkene har ferie. Vær oppmerksom på at det kan være variasjoner fra kommune til kommune og fra skole til skole.

Du bør sjekke med den aktuelle kommunen eller skolen før du tar økonomiske beslutninger. De fleste skolene eller kommunene har skoleruter tilgjengelig på sine nettsider.

Kalkulatoren viser ferie fra og med - til og med. Skolestart er første skoledag, og skoleslutt er siste skoledag.

Ferieoversikt
Oversikten viser start (fra og med) og slutt (til og med) på ferier i de fleste av fylkets kommuner. Skolestart = første skoledag, skoleslutt=siste skoledag. Husk at datoene kan variere fra kommune til kommune. Sjekk med din skole.

I tillegg til disse feriene kommer planleggingsdager og helligdager. 1. mai 2017 faller på en mandag mens 17. mai 2017 faller på en onsdag. Kr. Himmelfartsdag faller på torsdag 25. mai, 2. pinsedag på mandag 5. juni.


- [ ]
Oversikten er laget etter beste evne, men kan inneholde feil. Økonomiske beslutninger bør bygge også på andre kilder. Kalkulatoren er skrevet i Javascript. Ved feil, send en mail til Dinside.
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer