Her er prisene

Sommerkampanjene er lansert - her er priser og betingelser.

Publisert
Sist oppdatert

Her finner du priseksempler fra de fire store selskapene som flyr innenlands i Norge. Mens SAS, Braathens og Widerøes priser gjelder for tur/returreiser, og kun kan kjøpes for slike reiser, gjelder Norwegians priser en vei. Norwegian blir billigst for voksne, mens SAS og Braathens (og tildels Widerøe) er hakket billigere for barn sammen med voksne. Totalt vil likevel Norwegian komme best ut til sine destinasjoner på grunn av den innsparingen som ligger der for voksne. Widerøe er noe dyrere, har langt flere destinasjoner å tilby, og flyr stort sett ikke de samme strekningene som de tre andre.

SAS

SAS sommerkampanje selges frem til 15. august, og du kan kjøpe billetter for perioden 26. juni til 19. august. Billetten må betales senest tre dager etter bestilling, og ikke senere enn dagen før du reiser. Endringer er ikke mulig. Du må være bort minst tre netter midt i uken eller en natt i helgen. Maks en måned. Pris for barn mellom 2 og 15 år gjelder barn som reiser sammen med voksent familiemedlem (foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter) som også reiser med sommerbillett. Reiser barn alene må billetten bestilles på telefon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer