Her er prisene

Sommerkampanjene er lansert - her er priser og betingelser.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Sommerkampanjene priseksempler
SelskapPris voksen Sør-NorgePris barn Sør-NorgePris voksen til og fra NordPris barn til og fra NordGjelder
SAS7423621 342362Fra-priser tur/retur
Braathens7423621 442406Fra-priser tur/retur
Widerøe9923621 922547Priseksempler tur/retur
Norwegian289224459339Fra-priser en vei
Barneprisene gjelder for barn som reiser med voksen med kampanjebillett.
Merk at billettene selges for begrenset antall seter, og kan bli utsolgt.

Her finner du priseksempler fra de fire store selskapene som flyr innenlands i Norge. Mens SAS, Braathens og Widerøes priser gjelder for tur/returreiser, og kun kan kjøpes for slike reiser, gjelder Norwegians priser en vei. Norwegian blir billigst for voksne, mens SAS og Braathens (og tildels Widerøe) er hakket billigere for barn sammen med voksne. Totalt vil likevel Norwegian komme best ut til sine destinasjoner på grunn av den innsparingen som ligger der for voksne. Widerøe er noe dyrere, har langt flere destinasjoner å tilby, og flyr stort sett ikke de samme strekningene som de tre andre.SAS

SAS sommerkampanje selges frem til 15. august, og du kan kjøpe billetter for perioden 26. juni til 19. august. Billetten må betales senest tre dager etter bestilling, og ikke senere enn dagen før du reiser. Endringer er ikke mulig. Du må være bort minst tre netter midt i uken eller en natt i helgen. Maks en måned. Pris for barn mellom 2 og 15 år gjelder barn som reiser sammen med voksent familiemedlem (foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter) som også reiser med sommerbillett. Reiser barn alene må billetten bestilles på telefon.

Braathens

Braathens priser ligner SAS' sine. Du kan reise mellom 26. juni og 19. august, og bestille frem til 16. august. Bestilling må skje på Braathens nettsider, inntil en dag før avreise. Du må være borte minimum tre netter eller en natt i helgen. Maks reiselengde er en måned. Kun tur/retur billetter. Du kan ikke endre eller avbestille, og får ikke refusjon. Egne barnepriser for barn 2 til 15 år i følge med voksne som reiser med kampanjebillett, halv pris for barn som reiser alene (ikke halv pris på avgifter, skatter og servicehonorar.) Barn betaler 2/3 av gjeldende voksenpris når de reiser med voksen.

Widerøe

Prisene gjelder tur/retur fra 26. juni til 19. august. De billigste finnes på nett, og du kan kjøpe frem til dagen før avreise. Barneprisene er nede på nivå med SAS og Braathens for barn (2 til 15 år) som reiser med voksen. Voksenprisene varierer stort på grunn av det store spennet i reiseavstander. Du må være borte natt til lørdag eller mandag, og kan ikke reise på søndag. Bestilte billetter kan ikke refunderes. Widerøe har også et tilbud om Norge Rundt billett, der du kan reise så mye du vil i en 14-dagers periode mellom 27. juni og 18. august. Pris fra 2.690 for en sone.

Norwegian

Lavprisselskapet Norwegian satser også på sommerkampanje som gjelder fra 20. juni til 17. august. I motsetning til de andre gjelder prisene en vei, dermed ingen krav til tur/retur eller bestemt antall dager borte. Prisene gjelder selskapets lavprisruter fra Oslo til Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø og Harstad/Narvik, og dessuten på ruten Trondheim - Tromsø. Rabattbilletter betales ved bestilling. I tillegg til prisene betaler du 75 kroner for å få en billettutsendelse i posten. De aller billigste billettene kan kun bestilles på nett, inntil 24 timer før avreise. Ingen mulighet til ombestilling, kansellering eller refusjon. Disse billettene kan ikke benyttes for barn som reiser alene, og kun barnerabatt opp til 12 år.

Flere tips i jakten på billigbilletten? Gå tilbake til innledningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer