Her er skoleferiene 2000/2001

Har du startet planleggingen av feriene for kommende skoleår? Ikke helt sikker på når barna har årets vinterferie? Da bør du lese videre!

Publisert

Vi tok kontakt med Kirke- Utdannings- og forsknings-departementet for å få klarhet i om det finnes noen sentralisert oversikt over når skoleferiene er lagt inn i skoleruta for år 2000 og 2001. Våre antagelser slo til: Det finnes ingen sentral oversikt!

Hvert enkelt fylke har oversikten

I hvert enkelt fylke finnes det en institusjon som heter Statens utdanningskontor. Det er her man lager skoleruta for det aktuelle fylket. De forskjellige skolerutene fra hvert enkelt fylke har aldri blitt samlet i en database før. DinSide er med andre ord stolte av å kunne presentere den komplette ferielisten her!

Vi har laget en skoleferiekalkulator som gir deg oversikt over følgende: Første skoledag i høst, høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og siste skoledag før sommerferien i 2001.

Feriene blir lagt på grunnlag av fylkets anbefalinger

Det store spørsmålet er som regel når de forskjellige skolene legger sin høst- og vinterferie. Her følger skolene i de forskjellige kommunene fylkets anbefalinger. Men når det kommer til for eksempel jul- og påskeferien kan startdatoen på enkelte ferier varierer fra kommune til kommune på grunn av planleggingsdager. For eksempel starter noen skoler juleferien den 21/12 mens andre starter den 22/12. Planleggingsdagene blir med andre ord ofte plassert i forbindelse med en annen ferie, men når – det varierer fra kommune til kommune.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer