Her er sommerens ledige turer

Fortsatt mulig å få billige billetter, men du må være rask.

det finnes fortsatt ledige billetter til Mallorca (f.v.) Island og Thailand denne sommeren. Men du må være rask hvis du skal få en god pris. Foto: Pramote Sangwisate (f.v.), Colourbox.com og Simona Dumitru
det finnes fortsatt ledige billetter til Mallorca (f.v.) Island og Thailand denne sommeren. Men du må være rask hvis du skal få en god pris. Foto: Pramote Sangwisate (f.v.), Colourbox.com og Simona Dumitru Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien nærmer seg, og vil du komme deg ut i verden bør du bestille innen kort tid, for flysetene til de mest populære destinasjonene begynner å fylles opp. Heldigvis finnes det noen unntak.

- Ingen destinasjoner utmerker seg med dårlig salg, men steder det er mindre etterspørsel etter er Mallorca, Kefalonia, Tunisia og Thailand, sier kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett i StarTour.

Solia melder også om mindre trykk på Mallorca i år. Hos Ving er Mallorca det mest populære reisemålet, men det er fortsatt mange seter igjen.

- De reisemålene med flest ledige seter er Tyrkia, Kreta, Mallorca og Rhodos, sier salgsdirektør Christian Grønli i Ving.

Lyst på billig ferie? Prøv DinSides chartersøk

Outsidere

Vil du heller droppe charterklassikerne, finnes det mange gode fellesferiebilletter til andre byer og områder.

- Også midt i juli er det mange rimelige priser sørover. Man kommer seg til Roma, Milano og Venezia for rundt 1500 kroner. Til Paris kan man komme seg for godt under tusenlappen midt i fellesferien, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide i SAS Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer