Transport til Torp og Gardermoen

Her er transportmidlene du kan velge mellom

Skal du fly enten fra Oslo lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn, finnes det flere måter å komme seg frem på. Men sjekk reisetida, der er det store forskjeller!

FLYTOGET TIL GARDERMOEN: Hyppige avganger er kanskje Flytogets største fordel. For det går ikke så mye fortere enn med NSB. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
FLYTOGET TIL GARDERMOEN: Hyppige avganger er kanskje Flytogets største fordel. For det går ikke så mye fortere enn med NSB. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Avhengig av hvor du bor, kan det være flere transportmidler å velge i dersom du skal ut å fly enten fra Gardermoen eller Torp. Men det er store forskjeller på reisetida, avhengig av hvilken flyplass du velger, og hvilket transportmiddel du benytter deg av.

Billig flybillett ikke avgjørende

Skal man legge ut på reise, er gjerne det første man gjør å velge flybilletter. Men billige billetter trenger ikke å bety billig reise - hvis transporten til flyplassen er kostbar.

Er du usikker på om du skal reise fra Oslo lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn, bør du ta med følgende i betraktningen:

Kostnader til og fra flyplassen og reisetid fra ditt hjemsted.

Er utgangspunktet ditt Oslo, er det greit å være klar over at reisetida til flyplassen er over dobbelt så lang om du velger å reise ut fra Torp framfor Oslo lufthavn.

Under kan de se hvilke transportmidler du kan velge i, og hvor lang tid disse bruker til/fra flyplassen. Før du bestiller, bør du altså også regne ut hvor mye transporten vil komme på totalt, for din strekning tur/retur flyplassen.

Transport fra Oslo til Oslo lufthavn

Skal du reise til Gardermoen fra hovedstaden, finnes det mange alternative transportmidler:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer