Her er ukens billigreiser

Få to uker på Gran Canaria eller en uke i Egypt, for 2.995 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Det er tydelig at vinterferien nærmer seg med stormskritt, for restplassprisene er på vei oppover. Billigste reise på restplasslisten som vi har kunnet finne denne uken, er en flybillett tur-retur Oslo-Mallorca for 1.295 kroner. Men da er ikke avreisen før 6. mai!

Les også: Når er det billigst å reise?

Billigste billett innenfor et par-tre uker, er flyreise tur-retur Oslo-Gran Canaria for 2.495 kroner. Med hotell inkludert, er rimeligste reise en toukerstur til Gran Canaria for 2.448 kroner. Avreise er fra Tromsø 15. februar - så her er det bare å hoppe i shortsen.

Se bildespesial med årets bikinimote

Se hele restplasslisten nederst i artikkelen!

Vi har sjekket restplasspriser med avreise i løpet av de kommende to-tre ukene, fra Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Husk at restplassreiser er ferskvare, og at priser og tilbud er i stadig endring. Sjekk restplasspriser på nett for å holde deg oppdatert, avisannonsene er for gamle. Charterselskapene har egne restplasslister, og i tillegg kan du sjekke restplasspriser på samletjenester som Solfaktor og Orbville. DinSides restplassøk finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer