Her er verdens beste flyselskap

Continental Airlines er kåret til verdens mest anerkjente flyselskap av det internasjonale virksomhetsmagasinet Fortune.

Continental er årets flyselskap igjen.  Foto: Arpingstone, wikicommons
Continental er årets flyselskap igjen. Foto: Arpingstone, wikicommons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For sjette år på rad er Continental Airlines kåret som nummer én på FORTUNEs liste over verdens mest anerkjente flyselskaper.

På årets liste kommer AIR France-KLM inn på en andreplass. Deretter følger Southwest Airlines, Singapore Airlines, Lufthansa og Delta Airlines.

Her er verdens feteste privatfly...

Rangeringen av flyselskapene er foretatt gjennom en omfattende spørreundersøkelse blant luftfartsanalytikere, bedriftsledere og bransjefolk. Vurderingene blir gjort ut fra kriterier som produktkvalitet og service, global konkurransedyktighet, personalpolitikk, ledelse, sosial ansvarlighet, innovasjon og finansiell styrke.

Ryan Air innfører mobil på fly...

- Vi er svært stolte over å motta en utmerkelse av et slikt kaliber. Continental Airlines er et flyselskap med fokus på nyskaping, kvalitet og evnen til å kunne yte service i alle ledd. At profesjonelle fagfolk gjennom flere år har rangert oss som nummer én på denne listen betyr at vi har funnet en oppskrift som fungerer, sier Tom Grundstad, Continental Airlines landsjef i Norge i en pressemelding.

Årets villeste passasjer ble filmet. Se video her...

Continental Airlines feirer i år sitt 75 års jubileum samtidig som flyselskapet i juni vil markere 5års tilstedeværelse for direkteruten mellom Oslo og New York.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer