Her er verdens beste strand

En britisk student vant konkurransen om å finne verdens beste strand, og har nå kåret sin vinner.

Publisert
Sist oppdatert

En britisk student vant drømmeferien, nemlig å jakte på verdens beste strand. Nå har han avsluttet oppdraget, og kåret vinnerstranden.

Skroll ned for mer Den 26 år gamle briten Peter Shannon har kåret Waikiki på Hawaii til verdens beste strand, etter sin syv uker lange jakt på sand, sol og saltvann.

- Å velge verdens beste strand var virkelig ganske vanskelig, siden hver av strendene jeg har besøkt på denne utrolige ekspedisjonen var helt fantastiske. Men det måtte være en vinner, og det ble Waikiki. Med fantastisk utsikt, gode aktiviteter og vennlig atmosfære, har Waikiki noe for alle, og fortjener tittelen Verdens beste strand. Rangeringen - topp til bunn

Tidkrevende ekspedisjon

56 dager, 37 flyturer, 8.690 mil i luften, 14 tidssoner. Shannon har tilbakelagt store avstander i jakten på den beste av 20 strender som ble valgt gjennom avstemning hos reisebyrået expedia.co.uk. Det samme byrået stod bak å sende studenten jorden rundt på denne originale "strandferien".

Kriterier

Originale, men gjennomtenkte, kriterier ligger til grunn for valget og strandrangeringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer