Her er verdens mest sexy strender

Du her - iført verdens minste bikini?

Publisert
Sist oppdatert

Eller du er kanskje av de som helst beholder toppen på, men som mer enn gjerne bivåner andre som er iført mini-bikinier?

Uansett: Her er verdens mest sexy strender, som kåret av reisemagasinet Travel Channel. De har listet i alt 21 strender som av forskjellige grunner får blodet til å bruse litt ekstra og adrenalinet til å pumpe litt heftigere gjennom årene dine. Noen utmerker seg på grunn av badelivet om dagen, mens andre steder er det strandlivet etter mørkets frembrudd som teller ...

Tid for å lufte bikinien? Her er årets bademote

Norges mest sexy?

Travel Channels liste teller 21 strender, de fleste av dem i Sør-Amerika, Asia og på eksotiske øyer i Karibia og Stillehavet. Ikke en eneste europeisk strand er å finne på denne listen. Er det virkelig slik at det ikke finnes sexy strender i Norge eller våre nærmeste ferieland? Vi påstår nei, absolutt ikke.

Vi vil foreslå Lofoten som stedet i Norge med de mest sexy badestrendene. Kanskje er ikke temperaturene på badevannet de mest ekstreme på pluss-siden, men den kritthvite sanden mot det klare, grønne vannet og ikke minst de ville fjellene som kulisser, får gåsehuden til å reise seg og hjertepumpa til å slå noen ekstra slag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer