Her er vinterferiesnøen

Det er flotte forhold på Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge, mens snøforholdene på Sør- og Østlandet er heller labre.

Publisert
Sist oppdatert

De to største

- Her er samtlige heiser åpne, det er kun en nedfart av 64 som er lukket, og det er bra forhold i både bakker og langrennsspor. I tillegg er det meldt snø i løpet av ukas siste dager, får vi høre hos Trysilfjellet.

Ifølge Trysilfjellets nettsider, er det 90 centimeter snødybde per 16. februar.

Hemsedal melder også om gode føreforhold.

- Her er det veldig bra akkurat nå; det er sol, knallblå himmel og veldig fine forhold. Vi har 196 kilometer med preparerte langrennsløyper og 28 kilometer med preparerte nedfarter i alpinanlegget, og alle heiser går, forteller turistsjef Gunn Eidhamar ved Hemsedal turistkontor.

Siste snøfall i Hemsedal var 10. februar, og det har vært kaldt siden da. Nå er det 40 centimeter snø nederst i bakken, og 55 centimeter oppe på fjellet.

Perfekte forhold

Voss Fjellheisar melder om flotte forhold.

- Her er snødybden mellom en halv og halvannen meter, og det er glimrende føreforhold. Det kom 10 centimeter nysnø i natt, og det kommer kanskje mer, så her er det perfekte forhold, sier Per Inge Brekke i Voss Fjellheisar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer