Her er vinterferiesnøen

Det er flotte forhold på Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge, mens snøforholdene på Sør- og Østlandet er heller labre.

Publisert
Sist oppdatert

De to største

- Her er samtlige heiser åpne, det er kun en nedfart av 64 som er lukket, og det er bra forhold i både bakker og langrennsspor. I tillegg er det meldt snø i løpet av ukas siste dager, får vi høre hos Trysilfjellet.

Ifølge Trysilfjellets nettsider, er det 90 centimeter snødybde per 16. februar.

Hemsedal melder også om gode føreforhold.

- Her er det veldig bra akkurat nå; det er sol, knallblå himmel og veldig fine forhold. Vi har 196 kilometer med preparerte langrennsløyper og 28 kilometer med preparerte nedfarter i alpinanlegget, og alle heiser går, forteller turistsjef Gunn Eidhamar ved Hemsedal turistkontor.

Siste snøfall i Hemsedal var 10. februar, og det har vært kaldt siden da. Nå er det 40 centimeter snø nederst i bakken, og 55 centimeter oppe på fjellet.

Perfekte forhold

Voss Fjellheisar melder om flotte forhold.

- Her er snødybden mellom en halv og halvannen meter, og det er glimrende føreforhold. Det kom 10 centimeter nysnø i natt, og det kommer kanskje mer, så her er det perfekte forhold, sier Per Inge Brekke i Voss Fjellheisar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.