Priser på ferieutgifter 2017

Her får du billigst øl, vin og mat i ferien

Nei, det er ikke Bulgaria som er billigst! Her ser du hvor du kan leve billigst blant 44 feriedestinasjoner verden over.

HER SPISER DU BILLIGST PÅ FERIE: En tre-retters middag i Algarve, Portugal, koster 190 kroner - da er en flaske med husets vin inkludert. Det er billigste feriedestinasjon ifølge denne ferske prisoversikten. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
HER SPISER DU BILLIGST PÅ FERIE: En tre-retters middag i Algarve, Portugal, koster 190 kroner - da er en flaske med husets vin inkludert. Det er billigste feriedestinasjon ifølge denne ferske prisoversikten. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan gjøre mye for å kutte ferieutgiftene allerede fra start: Du kan spare mange tusen kroner på å bestille hotell og flyreise selv i stedet for en pakkereise.

Tar du med pølser på termos eller annen varmmat for å spise på flyet - eller nistepakke hjemmefra - i stedet for å bestille flymat om bord eller kjøpe med dyr baguette fra flyplassen, er det også mye å spare.

Du kan også spare endel på å leie privat i stedet for å sjekke inn på hotell - og velger du leilighet på reisemålet kan du også spare mye på å lage noen av måltidene selv - bare du ligger unna norske matvarer i butikkene.

Men det generelle prisnivået på reisemålet har også veldig mye å si for totalprisen på ferien din - og det er noe du bør lese deg opp på før du bestiller reisen.

Nei, Bulgaria er ikke billigst!

Mange forbinder Bulgarias Sunny Beach som det billigste du kan finne av charterdestinasjonene.

Men se prisene nedenfor: Det er ikke Bulgaria som er billigst når det kommer til mat- og drikkepriser.

Billigst totalt når vi summerer mat- og drikkeprisene, er Algarve i Portugal!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer