Her får du billigst sigaretter

Det er ikke alltid lurt å spare handelen til taxfree-butikken på flyplassen.

RØYKING DREPER: Men, det er billigst å kjøpe røyken på flyet og ikke vente til taxfreebutikken. Foto: COLOURBOX.COM
RØYKING DREPER: Men, det er billigst å kjøpe røyken på flyet og ikke vente til taxfreebutikken. Foto: COLOURBOX.COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det verken er sunt å røyke eller drikke brennevin, er vi likevel opptatt av å få gjort en god handel på det som på alt annet.

Men når du først skal ut og fly, og du vet at du skal benytte deg av taxfree-kvoten, lønner det seg å sjekke hvor varen er billigst før du reiser.

DinSide har utført en liten prissjekk på hvor det er billigst å handle tobakk og alkohol; i luften eller på bakken? I denne testen har vi kun tatt for oss SAS CloudShop Café for Scandinavia og Europa, Norwegians taxfreebutikk for forhåndsbestilling, hvor du kan bestille frem til fem dager før avreise, og Travel Retail Norway, ankomstbutikken på Gardermoen.

Les også: Vanlige sigaretter blir ulovlige i november

Kjøp røyk på flyet

Skal du kjøpe røyk, lønner det seg å kjøpe dette på flyet. Hos SAS koster for eksempel en pakke «Marlboro Gold Filter, Original» 300 kroner, mens Travel Retail Norway i Oslo tar 25 kroner mer for pakken.

Hvis du skal fly med Norwegian til eller fra utlandet, og er ute etter en pakke «Prince Rounded taste», får du kjøpt den for 229 kroner hvis du forhåndsbestiller den fem dager før du skal reise. Kampanjen gjelder kun på utreise. Samme sigarettpakke koster hele 295 kroner hos Travel Retail Norway, altså et prishopp på mer enn 28 prosent. Flyr du med SAS lønner det seg også å kjøpe Prince-sigaretter om bord. Her koster de 270 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer