Her får du billigst taxfree

Hundrelapper å spare.

Stena Lines ferger kommer billigst ut i ni av 13 tilfeller. Foto: Montasje: Per Ervland
Stena Lines ferger kommer billigst ut i ni av 13 tilfeller. Foto: Montasje: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har pristestet til sammen 20 produkter fra utenlandsfergenes taxfreebutikker; åtte parfymeprodukter og 12 alkoholprodukter - som akevitt, likør osv.

Når vi sammenlikner prisene på produktene som alle har i sortimentet sitt, kommer Stena Lines ferger billigst ut i ni av 13 tilfeller. Mer detaljert om prisforskjellene kan du se lenger ned i artikkelen.

Du kan selvsagt spare hundrelapper på taxfreehandelen i forhold til hva produktene koster i norske butikker og hos Vinmonopolet, men det er også penger å tjene på gjøre handelen i den riktige taxfreebutikken.

Ferger til Kontinentet

Vi har sjekket prisene hos disse rederiere:Color Line: Norge-Danmark, Norge-Tyskland og Norge-SverigeDFDS: Oslo-KøbenhavnFjord Line: Norge-DanmarkStena Line: Norge-Danmark og Sverige-Danmark

Vi har tatt utgangspunkt i fergene som står for den største delen av transporten av norske turister på ferie til Kontinentet. De aller fleste er med avreise fra Norge, men vi har også tatt med Stena Lines ferge fra Göteborg til Fredrikshavn, da dette er en transportferge som blir benyttet av mange nordmenn på tur til Jylland i sommerferien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.