Her får du femstjerners luksus for 650 kr natten

Og du trenger ikke reise så langt.

Herlig beliggenhet ved Det baltiske hav. Foto: Baltic Beach Spa and Resort
Herlig beliggenhet ved Det baltiske hav. Foto: Baltic Beach Spa and Resort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du det er deilig å bo på femstjerners? Hvem gjør ikke det. Spørsmålet er vel heller om du synes det er verdt det når du blir presentert for regningen.

Femstjerners overnatting er generelt sett ikke rørende billig. Men det behøver ikke ruinere deg heller, for det finnes steder der femstjerners overnatting ikke koster det hvite ut av øyet.

Og nei, du trenger ikke reise til langtvekkistan, heller. Faktisk trenger du ikke reise utenfor Europa for å få en natt i dobbeltrom på femstjerners til godt under tusenlappen.

Ifølge Hotels.coms Hotel Price Index (se forklaring under), falt prisene på hotellovernatting med 14 prosent på verdensbasis i 2009. Dette er selvsagt finanskrisen sin skyld, og det har stort sett gått hardest ut over luksushotellene.

På spahotell for 650 kr natten

Dermed kan du for eksempel bo på Sofitel Warsaw Victoria for 700 kroner natten nå i juni. Eller du kan dra til Tallinn og bo på Swissotel Tallin for rundt 750 kroner natten. Kanskje et spaopphold på Baltic Beach Spa and Resort Hotel i Latvia frister mer? Her bor du for under 650 kr natten i dobbeltrom. I den populære storbyen Praha er det litt dyrere, men vi fant overnatting på femstjerners Hotel Paris for 1100 kroner. (Prisene ble hentet inn fredag 28/5.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer